Jason Schreier’a Göre GTA 6’nın Çıkışı 2026’ya Ertelenebilir | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Jason Schreier’a Göre GTA 6’nın Çıkışı 2026’ya Ertelenebilir

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Oyun dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Jason Schreier, GTA 6'nın çıkış tarihinin 2026 yılına sarkabileceğini belirtti. 2024 yılı boyunca ne bir ekran görüntüsü ne de bir fragman görebildik. Aralık ayında bir fragman bekliyorduk, ancak o da gelmedi. Bu durum beni, oyunun erteleneceği düşüncesine itti. Böylesine büyük çaplı oyunların ertelenmesi gayet doğal. Ancak, bu süreç daha da uzayabilir gibi görünüyor.

gta6-2.jpg

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Bu kadar beklememizin bir anlamı yok! GTA 6 çıkacak diye yıllardır oyalıyorlar bizi. Rockstar iyice oyuncularla dalga geçmeye başladı. Bu kadar uzun bir geliştirme süreci saçmalık.

mnLy

Moderatör
Moderatör
GTA 6 çıkana kadar Elon Musk Mars’a koloni kurar, biz de oyunu oradan indiririz. Rockstar çok vizyoner gerçekten.

Anka

Seviye 11
Üye
Bence önemli olan, oyunun düzgün bir şekilde çıkması. Eksik, sorunlu veya optimize edilmemiş bir oyun görmekten bıktık. Rockstar gibi bir şirketi kaybetmeyelim. Kaliteli bir oyun için gerekirse birkaç yıl daha beklerim.

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
GTA 6 ile ilgili haberler artık gerçekten sıkmaya başladı. Daha çıkmasına yıllar var ama şimdiden oyundan soğuyorum. Bekle işte, sonunda hepimiz oynayacağız. Bu kadar sabırsız olmak niye?

Enny

Seviye 11
Üye
Oyun 2026’da çıkarsa ilk görev muhtemelen şu olur: “10 yıl boyunca oyunu bekleyen hayranları sakinleştir”

KaRuS

Seviye 10
Üye
GTA 5 inanılmaz derecede detaylı ve kapsamlı bir oyundu. GTA 6’nın daha da iddialı olacağını düşünürsek, ertelenmesi gayet mantıklı geliyor. Büyük bir proje olduğu ortada.

Limonen

Seviye 9
Üye
GTA 6 çıkana kadar Vice City'deki palmiyeler bile kurudu. Artık oyunda mevsimler değişir, kuraklık falan eklenir diye bekliyorum.

SancakBey

Seviye 9
Üye
2026 mı? Dalga mı geçiyorsunuz? Daha kaç yıl bekleyeceğiz? GTA 5’i 2013’te çıkardınız, o zamandan beri aynı oyunu oynayıp duruyoruz. Rockstar, hayranlarını hiçe sayıyor.

Lykia

Seviye 11
Üye
Şirketlerin oyunları aceleye getirmeyip ertelemesi, kaliteli bir iş çıkarmak için olumlu bir adım. Ancak bu süreçte oyuncuları bilgilendirmek ve heyecanı diri tutmak adına daha fazla içerik paylaşmaları gerekiyor.