Instagram Notlar özelliği, son zamanlarda kullanıcıların ruh halini kısa ve etkili bir şekilde yansıtmak için sıkça tercih ettiği bir alan haline geldi. 60 karakter sınırıyla duygularınızı, esprilerinizi ya da o anki modunuzu paylaşmak için harika bir fırsat sunuyor.
Peki bu kısa notlara ne yazılır? Hangi sözlerle dikkat çekilir ya da güldürülür? İşte Instagram Notlar için kısa, komik, atarlı, havalı ve İngilizce söz önerileri!
Birçok kişi bu kısmı hala aktif kullanmasa da aslında doğru sözlerle bu alan sayesinde arkadaş çevrenizde öne çıkmanız mümkün. Şimdi gelin, modunuza göre kullanabileceğiniz en iyi Instagram not sözlerine bakalım!
Instagram uygulamasını açın, DM (Direct Message) bölümüne girin. Profilinizin üst kısmında “Not bırak” seçeneğine tıklayarak 60 karaktere kadar yazabilirsiniz.
Notlarımı kimler görebilir?
Notlarınızı sadece takip ettiğiniz kişiler görebilir. Dilerseniz sadece yakın arkadaş listenize özel olarak da paylaşabilirsiniz.
Notlar ne kadar süre kalır?
Notlar, tıpkı hikayeler gibi 24 saat boyunca görünür ve daha sonra otomatik olarak silinir.
Instagram Notlar neden görünmüyor?
Instagram uygulamanız güncel değilse ya da henüz bu özellik hesabınıza tanımlanmadıysa görünmeyebilir. Uygulamayı güncelleyip tekrar kontrol edin.
Peki bu kısa notlara ne yazılır? Hangi sözlerle dikkat çekilir ya da güldürülür? İşte Instagram Notlar için kısa, komik, atarlı, havalı ve İngilizce söz önerileri!
Instagram Notlar Özelliği Nedir?
Instagram'ın 2022 yılında kullanıma sunduğu Notlar özelliği, DM kutusunun en üstünde görünen, 24 saatlik süresi olan kısa mesajlardır. En fazla 60 karakterle sınırlı olan bu alan, bir nevi sosyal medya statüsü gibidir.Birçok kişi bu kısmı hala aktif kullanmasa da aslında doğru sözlerle bu alan sayesinde arkadaş çevrenizde öne çıkmanız mümkün. Şimdi gelin, modunuza göre kullanabileceğiniz en iyi Instagram not sözlerine bakalım!
Komik Instagram Not Sözleri
Espri gücünüzü yansıtmak mı istiyorsunuz? Aşağıdaki sözler tam size göre:- Boşanma sebebim: evlilik.
- Sen çay koy, ben gelmem.
- Çok düşününce başım ağrıyor.
- Konuşamıyorum çünkü susuyorum.
- Yakışıklılıktan bayılacağım az kaldı.
- En uzun ilişkim: sabah alarmlarıyla.
- Beni beğenmeyenler... Göz doktoruna!
- Çayım var, dostum eksik.
Kısa ve Etkileyici Instagram Notları
60 karakter sınırı can sıkmasın, az kelimeyle çok şey söyleyin:- Mola veriyorum.
- Umurumda değil.
- Kayboldum, arama.
- Hep ileri!
- Şu an offline.
- Yine ben, hep ben.
- Yazma, düşün.
- Hayat kısa, ben kısa.
Havalı ve Umursamaz Not Sözleri
Instagram’da bir hava atmak istiyorsanız bu sözler tam size göre:- Dikkat: Duygular devre dışı.
- Kendime not: Daha da cool ol!
- Hayallerimden büyük konuşma.
- Gördüğün gibi değil, yaşadığın gibi.
- Ya sus, ya destan yaz.
- Yalnızım ama eksik değilim.
- Kimseye ihtiyaç duymuyorum.
Üzgün ve Duygusal Instagram Notları
Hüzünlü bir dönemden geçiyorsanız, bu sözlerle duygunuzu gösterebilirsiniz:- Gülümsüyorum ama içim paramparça.
- Kimse anlamaz çünkü anlatmam.
- Yoruldum demek bile yorucu artık.
- Geceler sessiz ama içim çok gürültülü.
- Seni unuttum sandım, hâlâ arıyorum.
İngilizce Instagram Not Sözleri
İngilizce kısa notlar, havalı duruşunuzu yansıtmak için birebir:- Keep it simple.
- Lost in my own mind.
- Just chillin’.
- Too glam to give a damn.
- No promises, no regrets.
- Don’t text me, vibe me.
- Trying not to care... but I do.
- Not available, try again later.
Şarkılardan İlham Alan Instagram Notları
Ünlü şarkı sözlerinden esinlenen bu notlar size ilham verebilir:- “I’m feeling good, living better.” – Drake
- “Gonna love myself, no, I don’t need anybody else.” – Hailee Steinfeld
- “I’m a savage, classy, bougie, ratchet.” – Megan Thee Stallion
- “Darling I’m a nightmare dressed like a daydream.” – Taylor Swift
- “You haven’t seen the best of me.” – Jessie J
SSS – Sıkça Sorulan Sorular
Instagram Notlar nasıl yazılır?Instagram uygulamasını açın, DM (Direct Message) bölümüne girin. Profilinizin üst kısmında “Not bırak” seçeneğine tıklayarak 60 karaktere kadar yazabilirsiniz.
Notlarımı kimler görebilir?
Notlarınızı sadece takip ettiğiniz kişiler görebilir. Dilerseniz sadece yakın arkadaş listenize özel olarak da paylaşabilirsiniz.
Notlar ne kadar süre kalır?
Notlar, tıpkı hikayeler gibi 24 saat boyunca görünür ve daha sonra otomatik olarak silinir.
Instagram Notlar neden görünmüyor?
Instagram uygulamanız güncel değilse ya da henüz bu özellik hesabınıza tanımlanmadıysa görünmeyebilir. Uygulamayı güncelleyip tekrar kontrol edin.