Instagram Hesap Açıyorum Ama Sürekli Kapanıyor – Ne Yapmalıyım? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Instagram Hesap Açıyorum Ama Sürekli Kapanıyor – Ne Yapmalıyım?

Snooshi

Seviye 6
Üye
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 2-3 ay önce eski Instagram hesabımı kendi isteğimle kapatmıştım. Sonra yeni bir “ana hesap” açtım ama kısa süre sonra “sahte hesap” gerekçesiyle onu da kapattılar. Aynı profil fotoğrafını kullandığım için şüpheli göründüğünü tahmin ediyorum ama tam emin değilim.

Bu olaydan sonra açtığım yaklaşık 6-7 hesap da en fazla 3-4 gün içinde, hatta çoğu daha aynı gün kapatıldı. İtiraz kısmından yüz doğrulama + kimlik doğrulama yapıyorum ama bu sefer de hesap tamamen gidiyor. Mail üzerinden destek talebi açtım ama hâlâ dönüş olmadı. Resmen ne açsam kapanıyor. İtiraz edince direkt komple banlanıyor.

Bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Aynı durumu yaşayan ya da nasıl çözüleceğini bilen varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Lynch

Moderatör
Moderatör
Büyük ihtimalle IP bazlı bir engel yemiş olabilirsin. Bende de buna benzer bir durum olmuştu. Modemi kapatıp açtım, IP değişti ve sorun düzelmişti. Cihaz sıfırlamak da işe yarayabilir.

Enny

Seviye 11
Üye
IP ban durumunda VPN denemek biraz işe yarıyor ama hesap açtıktan sonra 1-2 gün VPN kapalı kullanınca yine tespit edebiliyorlar, uzun vadeli çözüm değil.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Aynı sorunu birebir yaşadım. Kimlik gönderdim kabul edilmedi, yeni açtığım bütün hesapları tek tek uçurdular. Başka bir cihazdan denedim o da banlandı. Ama aile bireylerinin hesaplarında hiçbir problem yoktu. Yeni bir telefondan giriş yaptım, o hesap kalıcı oldu. Cihaz bazlı bir iş var gibi.

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Profil fotoğrafını, kullanıcı adını, biyografiyi tamamen farklı yaparak dene. Otomatik bot tespiti bazen benzerliklerden dolayı tetikleniyor.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
Tarayıcıdan değil de uygulamadan kayıt olmayı dene. Tarayıcıdan açılan hesaplara daha katı davranıyor gibi geliyor.

PaTRoN

Seviye 11
Üye
Kapanan eski hesaplarınla bağlantılı numara veya e-posta kullanma. Hiçbir bilgiyi tekrar etme.