Hytale şu an alınır mı? Oynamaya değer mi, deneyen var mı? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Hytale şu an alınır mı? Oynamaya değer mi, deneyen var mı?

Nykios

Seviye 8
Üye
Hytale uzun süredir merak ettiğim oyunlardan biri. Şu anki haliyle satın almaya değer mi emin olamadım. Daha önce oynayan veya takip eden varsa, oyun hakkında olumlu ya da olumsuz düşüncelerini paylaşabilir mi?

xTunaHAN

Seviye 8
Üye
Alınır hocam, özellikle sandbox sevenler için güzel şeyler vadediyor. Geliştirici ekibin oyuna ilgisi de yüksek gibi.

Smaug

Seviye 8
Üye
Alınır hocam, özellikle sandbox sevenler için güzel şeyler vadediyor. Geliştirici ekibin oyuna ilgisi de yüksek gibi.
Katılıyorum, ekip gerçekten oyunun arkasında duruyor ama erken erişim olduğu çok belli oluyor.

muhendis333

Seviye 9
Üye
Ben alınabilir olduğunu düşünüyorum ama hemen değil. Oyun potansiyelli fakat biraz daha içerik gelmesini beklemek mantıklı olabilir.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
Minecraft tarzı oyunları seven biriyseniz şans verilebilir ama beklentiyi çok yükseltmemek lazım.

PaTRoN

Seviye 11
Üye
Şu an bana biraz boş hissettirdi açıkçası. İzlediğim yayınlarda keşif kısmı zayıf geldi, tekrar hissi fazla.

Rhuben

Seviye 6
Üye
Ben satın aldım ama çok uzun süre oynayamadım. Birkaç saat sonra aynı şeyleri yapıyormuşum hissi oluştu.

Vartolu

Seviye 8
Üye
Genel olarak fikirler karışık ama potansiyeli olduğu kesin. Biraz zamana ihtiyacı var.