Bot hazır durumda gelişmeleri yakında görsellerle paylaşacağım, sizin ve bizim güvenliğimizi arttırmaya ve kullanıcı deneyimini zenginleştirmeye yönelik geliştirmelerle devam ediyoruz bir süredir.
|
|
|
|
Şüpheci olmanı kesinlikle anlıyorum ve destekliyorum. Piyasadaki eksiklikten doğan bir proje oldu ve bahsedilen tüm özellikler sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Önceki yorumumda da bahsettiğim gibi uygulamanın sizi etkileyen kısmı tamamen bitmiş durumda. Bulunduğumuz aşamada ödeme servisleri, sağlıklı bir devamlı geliştirme ve entegrasyon kısmı üzerine yoğunlaşıyorum. Akşam saatlerinde güncel halinin videosunu yayınlamaya çalışacağım. Yorumun için teşekkürler.Ben biraz şüpheciyim ama özellik listesi baya sağlam duruyor. Anti-ban kısmı gerçekten işe yarıyorsa kesin alırım.
Uzun süredir geliştirme aşamasında denemeler yapıldı, ban yiyen hesap olmadı görüntüler de 1 saat öncesine ait. Yorumun için teşekkürler.Misali2’de 5 farklı bot denedim, hepsi ban attı. Eğer dediğin gibiyse bu sefer kurtulduk demektir. Takipteyim.
Hocam fiyat politikanı merak ediyorum. Bu kadar özellikli bot için 150–200 TL civarı gayet ideal olur.
Bana fiyatlar pahalı geldi.
Kesin olmamakla birlikte yaklaşık fiyatlar şu şekilde olacak. Düz plan satın alımında aynı anda 2 bot kullanmaya izin verip ekstradan slotların da uygun fiyattan satışta olmasını planlıyorum