🛡️HINEKORA | Farm Bot | Misali2 Ebedi | Misali2 Etkinlik | Captcha Solver | Ban Yok! [GÜNCEL] | Page 2 | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

🛡️HINEKORA | Farm Bot | Misali2 Ebedi | Misali2 Etkinlik | Captcha Solver | Ban Yok! [GÜNCEL]

HinekoraBot

Seviye 2
Üye
Bot hazır durumda gelişmeleri yakında görsellerle paylaşacağım, sizin ve bizim güvenliğimizi arttırmaya ve kullanıcı deneyimini zenginleştirmeye yönelik geliştirmelerle devam ediyoruz bir süredir.

Orion23

Seviye 4
Üye
Ben biraz şüpheciyim ama özellik listesi baya sağlam duruyor. Anti-ban kısmı gerçekten işe yarıyorsa kesin alırım.

HinekoraBot

Seviye 2
Üye
Ben biraz şüpheciyim ama özellik listesi baya sağlam duruyor. Anti-ban kısmı gerçekten işe yarıyorsa kesin alırım.
Şüpheci olmanı kesinlikle anlıyorum ve destekliyorum. Piyasadaki eksiklikten doğan bir proje oldu ve bahsedilen tüm özellikler sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Önceki yorumumda da bahsettiğim gibi uygulamanın sizi etkileyen kısmı tamamen bitmiş durumda. Bulunduğumuz aşamada ödeme servisleri, sağlıklı bir devamlı geliştirme ve entegrasyon kısmı üzerine yoğunlaşıyorum. Akşam saatlerinde güncel halinin videosunu yayınlamaya çalışacağım. Yorumun için teşekkürler.

HinekoraBot

Seviye 2
Üye
Güncel durum ve bilgi: Tekrardan selamlar, güncel olarak botta multiclient üzerinde iyileştirmeler (çalışır durumda bazı uç durumları önlemek amaçlı geliştirmeler), ödeme sistemini aktifleştirme ve websitesi üzerinde çalışıyorum. Bu geliştirmeler tamamlandığında satışa açılacak!

( EKRANDA GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATLAR TAHMİNİ FİYATTIR NET DEĞİLDİR!)

Ekran görüntülerindeki takılmalar ekran kaydından ötürüdür kullanımda takılma mevcut değil.

Dejavu

Seviye 4
Üye
Misali2’de 5 farklı bot denedim, hepsi ban attı. Eğer dediğin gibiyse bu sefer kurtulduk demektir. Takipteyim.

HinekoraBot

Seviye 2
Üye
Misali2’de 5 farklı bot denedim, hepsi ban attı. Eğer dediğin gibiyse bu sefer kurtulduk demektir. Takipteyim.
Uzun süredir geliştirme aşamasında denemeler yapıldı, ban yiyen hesap olmadı görüntüler de 1 saat öncesine ait. Yorumun için teşekkürler.

Arsenal

Seviye 3
Üye
Hocam fiyat politikanı merak ediyorum. Bu kadar özellikli bot için 150–200 TL civarı gayet ideal olur.

VoRTex

Seviye 6
Üye
Bu piyasada stabil bot bulmak zaten mucize. Seninki görüntü işleme ile olduğu için bayağı avantajlı. İnşallah uzun vadede sorun çıkmaz.