Çıkışına sadece 4 gün kalan GreedFall için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz ay Gamescom 2019’da yapılan sunumda da tanıtılan yapım güncel sistem gereksinimlerini paylaştı. Oyun orta halli bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilecek.
190.00 TL fiyat etiketine sahip olan GreedFall 10 Eylül’de konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya başlanacak. Daha önce yayınlanan fragmanlar ile sık sık gündeme gelen yapım güncel sistem gereksinimlerini oyuncular ile paylaştı. Orta düzeyli bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilecek ola yapım konsollarda 4K olarak da oynanabilecek. Bilgisayar platformunda en az Windows 7 işletim sistemine ihtiyaç duyacak olan yapım, 25 GB gibi bir dosya boyutu ile karşımıza çıkacak. Ekran kartı olarak en az 2 GB bilgisayarlarda oynanabilecek olan aksiyon oyunu tek oyunculu bir yapıda oynanacak. Minimum Sistem Gereksinimleri 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit) İşlemci: Intel Core i5-3450 (3,1 GHz) / AMD FX-6300 X6 (3,5 GHz) Bellek: 8 GB RAM Grafik Kartı: 2 GB, GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870 Depolama: 25 GB boş alan Önerilen Sistem Gereksinimleri 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit) İşlemci: Intel Core i5-4690 (3,5 GHz) / AMD FX-8300 (3,3 GHz) Bellek: 16 GB RAM Grafik: 4 GB , GeForce GTX 980 / Radeon RX 590 Depolama: 25 GB boş alan Yayıncılığı Focus Home Interactive tarafından yapılacak olan yapım aksiyon yüklü yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap edecek.