Galatasaray'ın Transfer Planları Netleşiyor! | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Galatasaray'ın Transfer Planları Netleşiyor!

mnLy

Moderatör
Moderatör
Galatasaray’da ara transfer dönemi yaklaşırken, gazeteci Burhan Can Terzi sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki mevkilere dair önemli bilgiler paylaştı. Yönetim ve teknik heyet, kadroyu güçlendirmek için üç bölgeye odaklanmış durumda.

🔸 Sol Stoper Arayışı

Okan Buruk’un savunma hattında sol ayaklı bir stoper isteği uzun süredir biliniyor. Mevcut rotasyonda bu profilde bir oyuncunun bulunmaması, transferin öncelikli hedef olmasını sağlıyor. Yönetim, hem Avrupa’da hem de Güney Amerika’da alternatifler üzerinde çalışıyor.

🔸 Genç Orta Saha

Galatasaray, geleceğe yatırım niteliğinde dinamik, atletik ve gelişime açık bir orta saha oyuncusu arıyor. Bu transferin, hem yabancı sınırı hem de uzun vadeli planlar açısından kritik olduğu belirtiliyor.

🔸 Kanat ve Santrfor Oynayabilen Oyuncu

Hücum hattında çok yönlü bir ismin takıma katılması planlanıyor. Hem kanatta hem de santrforda görev yapabilen bir oyuncu, hücumdaki derinliği artıracak ve Okan Buruk’a esneklik sağlayacak. Yönetim bu mevki için birden fazla isimle temas halinde.

Azrael

Seviye 9
Üye
Sol stoper ihtiyacımız yok kardeşim bize sağ bek kanat ve ortasaha lazım ayrıca yedek forvet

EfsaneKraL

Seviye 7
Üye
Lemina'nın durumundan sonra 2 orta sahaya da tavım ben. 2 orta saha, stoper ve kanat harika olurdu.

Ambush

Seviye 8
Üye
Mo Salah hayırlı olsun o zaman

Punisher49

Seviye 6
Üye
Jelerti bari geri çağırsak, hem southamptonda oynamıyor hem sağ bek hem u21.

Diverso

Seviye 4
Üye
Galatasaray’ın transfer planları : Taraftar baskı yapıyor abi almamız lazım.

Epsilon

Seviye 8
Üye
ilk 11 oyuncusundan ziyade yedek kalmayı sorun etmeyecek gelişime açık yetenekli genç oyuncular almalıyız