Forumumuza Madalya Sistemi Eklendi! | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Forumumuza Madalya Sistemi Eklendi!

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Selamun aleyküm,

Uzun süredir güncelleme yapmıyorduk, bu nedenle daha tam olarak bitmemesine rağmen bu duyuruyu yapmak istedim. Foruma madalya sistemi ekledik. Forum yönetimi tarafından artık üyelere forumda verdiği çaba ve ilgiye karşılık ödül olarak ''Madalya'' verilecektir. Neyse lafı fazla uzatmadan madalya nasıl alınır, madalya profilde nasıl gösterilir bu konuda bilgi vereyim.

Foruma şuanda çok az madalya eklenmiştir. Hergün daha güzel madalyalar eklenecektir. Madalya listesine bu linkten ulaşabilirsiniz.
Madalyalar: Tıkla

Madalyayı Nasıl Alırım?

Bazı madalyalarımız yönetim tarafından verilirken bazı madalyaları alabilmek için sizin istekte bulunmanız lazım. Örneğin Mesaj kralı madalyamız forumdaki en çok mesaja sahip 10 üyeye verildiği için talep etmenize gerek yok. Ancak Metin2 uzmanı madalyası Metin2 ile ilgili 10 tane rehber niteliğinde konu açan üyelerimize verildiğinde bu tarz madalyaların takip edilmesi oldukça zor olduğundan sizin talep etmeniz gerekiyor.

Madalya isteklerini Madalya istek forumuna konu açarak isteyebilirsiniz.

Kazandığım Madalyayı Profilime Nasıl Eklerim?

Aşağıdaki görselde gösterilen kısımdan kullanıcı adınıza tıklıyorsunuz.
mIrl2R.png

Daha sonra profilinizdeki madalyalar kısmına tıklıyorsunuz.
8gISEJ.png

Son olarak profilinizde görülmesini istediğiniz madalyanın yanındaki megafon ikonuna tıklıyorsunuz ve artık profilinizde görülür hale geliyor.
8UXGqr.png

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Süper olmuş biran önce yüzlerce madalya bekliyoruz :)