FiveM Nasıl Bir Oyun? Oynanır Mı? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

FiveM Nasıl Bir Oyun? Oynanır Mı?

Lexco

Seviye 8
Üye
Uzun yıllar GTA 5’i klasik şekilde oynadıktan sonra artık hikâye modu beni pek sarmamaya başladı ve bu yüzden FiveM merak etmeye başladım. YouTube’da sık sık FiveM RP, troll ve eğlenceli an videoları karşıma çıkıyor ama bugüne kadar hiç FiveM deneyimim olmadı. FiveM gerçekten anlatıldığı kadar eğlenceli mi, arada girip çıkmalık bir oyun mu yoksa zamanla bağımlılık yapacak kadar içine çekiyor mu merak ediyorum. Ayrıca FiveM sunucuları nasıl işliyor, her sunucu aynı deneyimi mi sunuyor yoksa aralarında ciddi farklar var mı? FiveM oynayanların gerçek kullanıcı yorumlarını öğrenmek istiyorum.

BlackLord

Seviye 4
Üye
Bağımlılık yapıyor, net. “Bir girip çıkayım” diye başlıyorsun, saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.

RomanuL

Seviye 5
Üye
İlk zamanlar çok sarıyor ama tamamen sunucuya bağlı. Kalitesiz sunucuya düşersen hevesin direkt kaçıyor.

Rhuben

Seviye 7
Üye
Ben normal GTA Online’dan sıkılıp FiveM’e geçtim, pişman değilim.

LazZiya

Seviye 6
Üye
YouTube’da gördüklerinin %70’i kurgu. Gerçek FiveM bazen daha yavaş, bazen daha kaotik oluyor.

MeLody

Seviye 9
Üye
Arkadaşın yoksa başta zorlanırsın ama zamanla tanışıyorsun. Zaten RP’nin olayı sosyallik.

CriminaL

Seviye 10
Üye
Eğer rol yapmayı seviyorsan kesin dene. Ama “vur kır eğlen” kafasındaysan her sunucu sana hitap etmez.

Rohan

Seviye 11
Üye
İlk günler çok karışık geliyor ama alışınca keyifli. En önemlisi doğru sunucuyu bulmak.