Epic Games mi Steam mi? Fiyatlar Gerçekten Fark Ediyor mu? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Epic Games mi Steam mi? Fiyatlar Gerçekten Fark Ediyor mu?

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Selamlar, son zamanlarda Epic Games Launcher hakkında Steam’e göre daha ağır çalışıyor, daha fazla RAM ve sistem kaynağı tüketiyor, bazı oyun ve modlar sorunsuz çalışmıyor gibi yorumlar sıkça görüyorum. Öte yandan Epic’in fiyatları ve ücretsiz oyun kampanyaları da ciddi anlamda cazip geliyor. Steam ise hem daha oturmuş hem de çoğu kişiye göre daha stabil. Kullanan arkadaşların gerçek deneyimlerini merak ediyorum, sizce hangisi uzun vadede daha mantıklı?

Lynch

Moderatör
Moderatör
Ben uzun süredir Steam kullanıyorum, açıkçası arayüzü ve stabilitesi bana daha güven veriyor. Epic’i arada açıyorum ama alışamadım.

SancakBey

Seviye 9
Üye
Epic fiyat konusunda gerçekten çok avantajlı, özellikle büyük indirimlerde fark uçuyor. Launcher çok da sorunlu gelmedi bana.

EfsaneKraL

Seviye 8
Üye
Steam Türkiye’de dolar sistemine geçince cazibesinin büyük kısmını kaybetti. Eskiden kütüphane dizmek keyifliydi şimdi pahalı.

CieL

Seviye 9
Üye
Epic’in arayüzü sade ama biraz boş gibi, Steam’de topluluk, rehberler, atölye vs. daha dolu hissettiriyor.

Deadly

Seviye 9
Üye
Ben neresi ucuzsa oradan alıyorum, platform fanboyluğu yapmaya gerek yok. Aynı oyun için 3-4 kat fark varsa düşünmem bile.

Agamemnon

Seviye 10
Üye
Steam Workshop büyük artı, modlu oyun oynayan için Steam hâlâ önde.

Franco

Seviye 3
Üye
Epic ücretsiz oyun işini çok iyi yapıyor, sırf o yüzden bile launcher kurulu duruyor.

Rhuben

Seviye 7
Üye
Bende Epic Launcher arka planda açıkken sistem biraz ağırlaşıyor, Steam’de bunu pek hissetmiyorum.