En İyi 10 Discord Botu | Gamesfrm.com
 

En İyi 10 Discord Botu

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
Discord 2015 yılında çıkmış hem sesli hem de yazışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve konuşma platformudur. Discord' un bot özelliği ile işlerinizi bir nebze olsun kolaylaştıra biliyorsunuz. Hadi gelin en iyi 10 discord botuna bakalım...

discord-bots.png


Bilinen gibi discord sunucularında insanlar botlar kullanarak işlerini yapabiliyor veya eğlence amaçlı kullanarak discord sunucusunu yükseltiyor. Bu sunucular bazen bir public sunucu, bazen bir private sunucu oluyor. Sizde public sunucu nedir? bilmiyorsanız konumuzu inceleyebilirsiniz.

Discordta birbirinde farklı botlar sunucularda yer almaktadır. Herkes bir bot öneriyor bu bot çok güzel falan diyorlar bizde artık kimseden bot önerisi almayın diye size En iyi 10 discord 2021 botunu sıralama yapmadan listeledim. Umarım aşağıda ki discord botlarına bakınca sizde işinize yarayan discord botlarını seçerek sunucunuzun hem işlerini hem de eğlencesini sağlayın.


Discord bot ekleme kısmını daha önce anlattığımız için bu konuda değinmedim ama bilmiyorsanız. Hemen Discord Bot Ekleme bu konumuza tıklayın.


MEE6 Botu

Discordtaki neredeyse bir çok sunucuda yer alan mee6 botu çıktığından buna yana popüler olarak ilerlemektedir. MEE6 ile bir çok moderasyon işinizi veya sunucunuza level sistemi getirebilirsiniz. Farklı level isimleri ve farklı level puanları ile sunucunuza özgü bir sistem yaparsınız. MEE6' nın diğer özellikleri; Özel komutlar oluşturma, Karşılama mesajı, Otomatik rol verme vs. daha fazlası ve sunucunuza MEE6 botunu eklemek için Tıklayın.

logo.png


Ryhtm

Bu discord botu ile discordta kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Bir çok müzik botu olmasına rağmen Ryhrm bunların içinde en iyisi olmaya çalışıyor. Arkadaşlarınız ile birlikte kesintisiz bir playlist açarak dinleyebilirsiniz. Ryhtm botunu eklemek için yapmanız gereken sitesine gitmek.

rythm.png


MC-AT

MC-AT türk yapımı bir bot olduğu için türk discord sunucularında karşılaşma ihtimaliniz daha yüksektir. Fonksiyonlarına baktığımızda Moderasyon özellikleri, Küfür spamı, Reklam engelleyici, Kayıt sistemi, Çoklu dil desteği ve tüm bunların yanında koruma görevini çok iyi bir şekilde üstlenmiş bir discord botudur. MC-AT' ı sunucunuza ekleyebilirsiniz.

29c97db6b7086963c65508b8be80cbe5.png


GiveawayBot

1 Milyon
u aşkın sunucuda çekiliş yapmak üzere yazılmış bir bottur. Sizde sunucunuzda çekiliş yapmak isterseniz en gelişmiş özellikleri, çoklu dil desteği ile Giveaway botunu sunucunuza eklemek için sitesine gitmelisiniz.

giveaway_ava_epic.png


ProBot

ProBot ta diğer moderasyon botlarının biraz değişmiş halidir. ProBot ta moderasyon işlemlerinizin yanında sunucu giriş çıkış mesajları, müzik botu, seviye sistemi gibi özellikleri ile çok kapsamlı bir bottur. ProBot' u sunucuya eklemek için Tıklayın.

OZhr40Mn_400x400.jpg


YAGPDB

Bu bot sayesinde sunucunuzda emojiye tıklayarak almak istediğiniz rolü alabileceğiniz bir sistem hazırlayabilirsiniz. Burada sözlü rol isimleri veya renk rolleri vs. bu tamamen size kalmış bir şeydir istediğiniz amaç için ayarlayabilirsiniz. Ama öncesinde YAGPDB sunucunuza eklemelisiniz.

logo_y.png


Ticket Tool

Büyük bir sunucu iseniz işlerin düzenli bir şekilde ilerlemesi kimseyi özelden rahatsız edilmesin diyorsanız ticket tool ile tepkiye tıklayınca açılan destek kanalları sistemi sayesinde sorunu olan kişiye yapmanız gereken şey sadece emoji tıklamasıdır. Ticket Tool sunucunuza eklemek için Tıklayın.

5-gzDvuA.png


Groovy

Ryhtm müzik botu ile zirveyi paylaşan Groovy de müzik dinleye bileceğiniz kolay botlardan biridir. Groovy sunucunuza eklemek için Tıklayın.

2733ySj.png


Dyno

Dyno botu mee6 nın yapmış olduğu bir çok şeyi yapıp + yönlerinin de olduğu bir bottur. Dyno fonsiyonlarına baktığımızda Moderasyon, Rol komutları, Tag komutları, Yönetici komutlar, Koruma komutları, Eğlence komutları ve dahası sizde hemen sunucunuza eklemek için Tıklayın.

dyno-256.jpg


OwO

OwO eğlence botlarında zirve yapmış bir bottur. 1 milyonu aşkın sunucuda hizmet veren bir bot olarak eğlence kategorisinde çok iyi işler çıkarmaktadır. Şans oyunları oynayarak elinizde olan parayı çoğaltabilir veya arkadaşlarınıza verebilirsiniz. OwO sunucunuza eklemek içi Tıklayın.​


Discord oda isimleri için hangi emojileri kullanacağınızı bilmiyor iseniz yapmanız gereken tek şey Discord Hazır Oda İsimleri | Discord Odaları İçin Emoji konumuzu incelemeniz.


Discord için en iyi 10 botu yukarıda size işlemleri ile birlikte söylemiş bulunmaktayız. Sizde kendi sunucunuzda eksik olan veya beğendiğiniz botu eklemeyi unutmayın.
 
Üst