En Etkili +5 PUBG Mobile Taktikleri | Gamesfrm.com
 

En Etkili +5 PUBG Mobile Taktikleri

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
PUBG Mobile Taktikleri 2020' in son ayında açtığımız bu konuda PUBG Mobile tüm taktikleri ve ayarlarını bu konu altında sürekli güncelleyerek bir başlık altında topluyoruz.

youtubegaming2560_1440.jpg


PLAYERUNKNOWN' S Battlegrounds oyunu steam üzerinden alamıyorsanız hemen yapmanız gereken Pubg Mobile oyununu indirip oyuna atlayın. Oyuna girdiğinizde ne yapacaksınız? nelere dikkat etmeniz gerekiyor? her şeyi bu konu altında sizlere topluyorum.

Pubg mobile yeni başlayanlar

Pubg mobile nasıl oynanır yeni başlayan bütün oyuncular ilk bu soruyu sorar. Peki o halde Pubg nasıl oynanır? Genellikle hem mobil hemde pc formatında olduğu için ikisine ayrı ayrı cevaplayacağım. Pubg nasıl iyi oynanır? vs. daha bir çok soruyu burada sizlere sunuyorum. Konunun devamında sizlere Pubg iyi oynama taktiklerinide anlatacağım.

Pubg Mobile hassasiyet ayarları nasıl yapılır?

Mobil versiyonunda yapmanız gereken ayarlar kısmından kontrolleri kendinize göre ayarlamak şu site veya bu oyuncu şu şekilde ayar kullanıyor diye sizde onu yapmayın bu hataya düşmeyin herkesin el ayarı farklıdır. Bundan dolayı siz de eğlence parkuruna giderek orada kendinize has holo, nişangah, 2x, 3x, 4x, 6x, 8x ayarlarını yapın. Unutmayın ki Sprey atacağınız dürbünü keskin nişancıda kullandığınızda aynı olmaz ayarı farklıdır yani 6x ile M416 da spray çok iyi atarsınız ama 6x M24 taktığınız zaman hassasiyet ayarı aynı olmayacağından zorlanırsınız. Bu ayarlara dikkat edin.

Pubg Mobile Loot ne demek?

Pubg mobile oyununda bir uçak ile oyuna başlarsınız uçak bir rota üzerinde giderken loot bölgeleri olan evlere vs. yerlere atlayarak kendinize loot yaparsınız. Peki loot nedir? Loot oyunda yer alan silahlar, sağlık malzemeleri, bombalar, tavalar, zırh, çanta, kask bunların tamamı loottur. Pubg mobile en iyi loot yerleri nerelededir? Oyundaki kalabalık yerler loot oranı bakımında genellikle diğer bölgelerden fazladır. Örnek olarak; Georgopol, Pochinki, Nova vs yerler loot bakımından zengindir.

Pubg Mobile nasıl oynanır mobilede?


Diğer bir nokta ise oyunda kullandığımız ateş, yürüme, dürbün açma vs. tuşlarının nerde olacağını ayarlamanız gerekmektedir. 2 parmak ve ya 4 parmak ve jireskop kullanıp kullanmayacağınızı seçmeniz ayarlamanız gerekecektir çünkü bunlar iyi bir oyuncu olmanız için önemli noktalardır.

Pubg Mobile nasıl oynanır pc?

Pubg Mobile bilgisayarda
mobile oranla daha kolay oynanır ama iyi oyuncularda genelde burdan çıkar. Kapışmalar her zaman heyecanlı geçer. Pc de istediğiniz düğmelere istediğiniz fonksiyonu ekleyerek size en kolay gelen tuş dizilimini ayarlayarak oyun esnasında daha hızlı davranmanızı sağlayacaktır buda sizi öne geçirir.

PUBG-Mobile-10.-sezon-1280x720.jpg



Pubg Mobile Taktikleri

Pubg mobile taktikleri 2019 dan beri oynayan bir oyuncu ve dahası tarafından edinilen bilgileri sizlere burada derledim. Pubg Mobile Taktik demek oyunu ve ya o çatışmayı kazanmak demektir. En etkili 5 Pubg Mobile Taktiği sizlerle;


Araç ve Kontrollerdeki Ayarları Yapın

Kontroller PC deki gibi rahar kullanım olmadığından sizleri zorlayacaktır. Bundan ötürü sizde oyuna başlamadan önce yapmanız gereken ilk ve önemli olan kural oyun kontrol ayarlarınızı yapmanız gerekir. Pubg Mobile çok farklı bakış açıları ile oyunu size özgü kılmaya çalışmaktadır. Araba kullanırken 1. seçenek yani oyunun size sunduğu oyun seçeneğini kullanmanızı öneririm. Silah kullanırken holo seçenlerden değilim çünkü holo çok fazla alanı kapattığından ekrandaki alan küçülüyor, Nişangah ise daha ince yapısı sayesinde holo ya oranla daha iyi bir kullanıma sahiptir. Nişan yardımını kapatmanızı öneririm çünkü sistem size yardımcı olurken mermilerin daha fazla saçılmasına sebep olur. Dikiz & Ateş seçeneğini açmayı unutmayın. Engellerin arkasından daha rahat ateş etmenizi sağlar bu sayade rakiplerden kaçarsınız.


İndiğiniz Alanda Hemen Silah Ediniz

Battle Royale oyunlarının hepsinde olduğu gibi Pubg Mobile oyununda da bu durum aynıdır, hemen silah bulmanız bu oyunda sizin için büyük avantajdır. Uçak iner inmez kendinizi savunmanız ve saldırmanız için gerekli olan silahı bir an önce bulun. Eğer heyecanlı bir maç geçirmek için kalabalık ve loot oranı fazla olan bir yere atladıysanız erken oyunda bulduğunuz silah ile çok rahat killer alabilirsiniz. Tabi diğer rakiplerde sizin gibi düşüneceği için karşınıza çıkacak ilk rakip önünde eliniz boş kalmasın.


Ölmekten korkmayın

Unutmayın oyunu iyi öğrenmek için öncelikle ölmekten korkmayacaksınız. Ölmekten korkarsanız saklanarak oynamaya başlarsınız bu şekilde giderse oyunda iyi bir oyuncu olamazsınız. Cesur olup oynarsanız ilk başlarda hemen hemen ölebilirsiniz ama ilerledikçe eliniz bileğiniz güçlenecek korkusuz bir şampiyon olacaksınız bundandır ki ölmekten korkmayın bu sizi iyi bir oyuncu yapacaktır.


Bir Gözünüz Haritada Olsun

Harita bazı durumlarda size yardımcı olmaktadır. Size karşı açılan ateşleri haritadan bakarak bulabilirsiniz. Bu sayede düşmanın nereden geldiğini öğrenebilirsiniz. Ses kasma sorunu yaşayan veya hoperlörlerinde sıkıntı olanlar için çok faydalı olmaktadır. Bu sayede düşman sizi arkanızdan vuramaz.


Koşmak Yerine Araba Sürün

Oyunda yürümek en tehlikeli işlerden biridir açık alanda düşmana yakalanırsanız ölmeniz an meselesi olabilir ama siz bir an önce bir araba bulup onunla takılırsanız. Hem rotasyon sırasında hem de alandan kaçarken size yardımcı olacak bir araba mutlaka sizlere lazımdır.

dims




Pubg Mobile Rank Kasma Taktikleri


Bu oyunda siz de rank kasıp yüksek bir lige FATİH ligine çıkmak ve sıralamada birinci olmak için rank kasmanız gerekmektedir. Pubg Mobile Rank Nasıl Kasılır? rank kasmak için yapmanız gereken öncelikle uçakta sakin yerlere atlayarak kendinize iyi bir silah ve ekipman bulunuz. Özellikle bulmanız gerekenler 3. seviye özelliklerdir yani 3. seviye zırh ve kask olacaktır. Kask sizi keskin nişancı silahlarından tek yememenizi sağlayacaktır. Bu sayede biraz daha hayatta kalacaksınız. Sonlara kalarak oyunda birinciliği ele alarak çorba parası ile sizde bu oyunda rank kasmanın bu yolunu seçebilirsiniz. Ama iyi oyuncu iseniz savaşmakta bir seçenektir. Ama lakin bu yolu pek az tercih edilmektedir çünkü yapılan en küçük bir hata yaptığınızda, kazanmış olduğunuz rankı kaybedersiniz.


PUBG-Mobile-0.16.0.jpg
 

Rosley

Seviye 3
Üye
Katılım
9 Tem 2020
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
3. Seviye kask yelek hayat kurtarır
 

Havuç

Seviye 1
Üye
Katılım
16 Ara 2020
Mesajlar
8
Tepki puanı
0
çok teşekürler işimeyarayacak gibi gözüküyor
 

Dolunay1

Seviye 4
Üye
Katılım
9 Tem 2020
Mesajlar
64
Tepki puanı
0
Bu oyun harika bi FATİH ligine çıksam daha iyi olacak
 

Tory

Seviye 4
Üye
Katılım
8 Tem 2020
Mesajlar
55
Tepki puanı
0
Arabada ise çok ses çıkıyor
 

IronMEN

Seviye 3
Üye
Katılım
10 Tem 2020
Mesajlar
42
Tepki puanı
0
İyi taktikler beyler bayanlar hepsi doğru bence
 
Üst