Denemelerde Son Zamanlarda Neden Daha Çok Yanlış Yapmaya Başladım? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Denemelerde Son Zamanlarda Neden Daha Çok Yanlış Yapmaya Başladım?

MadaLin

Seviye 1
Üye
Son haftalarda deneme sonuçlarımda ciddi bir düşüş yaşamaya başladım. Normalde her pazar kendime 90 soruluk deneme çözerim ve en fazla 1 yanlış çıkar. Fakat yaklaşık iki haftadır anlam veremediğim şekilde yanlış sayım arttı. Türkçe’den 2, Matematik’ten 4, Fen’den ise 3 yanlışım çıkmaya başladı.

Okuldaki sıralamam da doğal olarak etkilendi ve bir anda 3-4.’lükten 27.’liğe kadar düştüm. Konularımda bir eksik yok, bildiğim şeyleri bile bazen yanlış işaretliyorum. Bu durumun sebebi ne olabilir, yaşayan var mı?

Gökkuşağı

Asistan
Asistan
Geçmiş olsun hocam. Böyle ani düşüşler genelde tekrar düzeninin bozulmasından ya da fark etmediğin bir stres birikiminden oluyor olabilir. Son günlerde seni yoran bir şey oldu mu?

Rohan

Seviye 11
Üye
Sıralamanın bir anda düşmesi moral bozuyor ama paniğe kapılma. Motivasyon düşmesi bile bunu yapar. Biraz tempo değişikliği fayda sağlar hocam.

Tugce

Seviye 5
Üye
Hocam bence konu eksiği değildir, tamamen mental. Bir deneme de rahat kafayla çözmeyi dene, bak çok fark edecek.

BukeT

Seviye 7
Üye
Kendine çok yüklenme. Bu tarz düşüşler dönemsel oluyor. Birkaç hafta sonra tekrar toparlarsın.

MeLody

Seviye 9
Üye
Okulda izlenirken paniklemek sosyal kaygı gibi küçük bir durumdan da olabilir. Ciddiye alma ama farkında olmak çözüm sürecini kolaylaştırır.

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Biraz ara verip dinlenmeyi de unutma. Sürekli tempo bazen fark etmeden yorar ve bunun etkisi denemelerde çıkar.