Delta Force Mobile 2025 Yazına Ertelendi | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Delta Force Mobile 2025 Yazına Ertelendi

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Team Jade, yeni piyasaya sürülen popüler birinci şahıs nişancı oyununun elde taşınan versiyonu Delta Force Mobile'ın 2025 Yazına ertelendiğini açıkladı. Ekip sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bunun sebebinin oyuncuların hak ettiği 'üst düzey deneyimin' henüz hazır olmaması ve daha fazla optimizasyona ihtiyaç duyması olduğunu belirtti.

5 Aralık'ta Delta Force'un açık betası PC'de yayınlandı ve oyunun iOS ve Android sürümleri de bu ay içinde yayınlanacak.

9f6bab0f91901dc2bc33b907fdb980f1.jpeg

'Çok İddialı Bir Proje'
sosyal medya üzerinden Team Jade şunları yazdı:

Neresinden bakarsanız bakın, Delta Force çok iddialı bir proje ve öyle olmaya da devam edecek. Bu da bizi oyunumuzun mobil sistemlerde yayınlanmasıyla ilgili bazı haberlere götürüyor. Üretim hattımızı dikkatlice gözden geçirdikten sonra, mobil sürüm için mevcut kiralama programının hak ettiğiniz en üst düzey deneyimi sunmamıza izin vermeyeceğine karar verdik.

Mobil versiyon şimdi 2025 Yazında piyasaya sürülecek.

Oyun mobil sistemlerde zaten çok iyi çalışıyor, ancak geniş bir cihaz yelpazesinde sorunsuz çalışmasını sağlamak için ekstra zaman ayırmak istiyoruz.

Ekip daha sonra 2025'in daha geniş bir topluluk için büyük bir yıl olacağının sözünü verdi. Beş yeni Operatör, yedi yeni harita (en azından) ve diğer silahlar, araçlar ve "harika özellikler" içeren "zengin" bir içerik planlanıyor. Delta Force ile ilgili ilk izlenimler tamamen mikro işlem yüklü bir mobil oyun gibi göründüğü yönündeydi, ancak durumun böyle olmadığı ortaya çıktı.

Delta Force bir iyi nişancı oyunu ve hepsi bu kadar. Bir keresinde Delta Force'un yıllardır oynadığım en iyi Battlefield oyunu olduğu şakasını yapmıştım, çünkü geniş, açık haritaları, sınıf sistemi, araçları, modları ve hatta kullanıcı arayüzü ile çok tanıdık geliyor. Belki de EA'in efsanevi FPS serisini biraz ihlal ediyor, ancak şu anda Battlefield dünyasında iyi bir şey olmuyor gibi.