Bugatti, 2029’a Kadar Üreteceği Tüm Araçları Şimdiden Sattı | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Bugatti, 2029’a Kadar Üreteceği Tüm Araçları Şimdiden Sattı

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Lüks otomobil dünyasının en özel markalarından Bugatti, 2029 yılına kadar üretilecek tüm araçlarının şimdiden satıldığını açıkladı. Hibrit hiper otomobili Tourbillon ve pist canavarı Bolide için siparişlerin tamamen dolduğunu duyuran marka, otomotiv dünyasında bir kez daha büyük ses getirdi.

Bugatti’den Rekor Talep: Tüm Üretim Kapasitesi Tükendi​

Bugatti’nin yeni duyurduğu modeller, otomobil koleksiyoncuları ve performans tutkunları tarafından adeta kapışıldı. Şirketin açıklamasına göre:

• Tourbillon için planlanan 250 adetlik üretim tamamen ön siparişlerle doldu.
  • Bolide için ise yalnızca 40 adetlik üretim yapılacak ve bunların da tamamı şimdiden rezerve edildi.
Bugatti’nin tasarım şefi Frank Heyl, “Bolide’de son aşamadayız, Tourbillon’un üretimi ise önümüzdeki dört yılı dolduracak” ifadeleriyle yoğun programı özetledi.

images

Hibrit Hiper Otomobil: Bugatti Tourbillon​

Bugatti Tourbillon, markanın geleceğe açılan kapısı niteliğinde. Araç, 8.3 litrelik V16 motor ile üç elektrik motorunun birleşiminden oluşan hibrit bir sisteme sahip.

• Toplam güç: 1.800 beygir
  • 0-100 km/s hızlanma: 2 saniyeden kısa
  • Üretim adedi: 250 adet
Aerodinamik tasarımı ve ileri mühendislik çözümleriyle Tourbillon, sadece bir otomobil değil, adeta bir otomotiv mühendisliği şaheseri olarak öne çıkıyor.

Safkan Pist Canavarı: Bugatti Bolide​

Pist odaklı Bugatti Bolide, tamamen yarış ruhu için tasarlandı. 8.0 litrelik W16 quad-turbo motoru sayesinde 1.600 beygir güç üretiyor.

• Ağırlık: 1.240 kg civarında
  • Üretim: Sadece 40 adet
  • FIA standartlarına uygun yapı
Güç/ağırlık oranı olağanüstü seviyelere çıkan Bolide, koleksiyoncular için sadece bir otomobil değil, gelecekte değerine değer katacak bir yatırım olarak görülüyor.

Özel Müşterilere Ayrıcalık: Bugatti Solitaire Programı​

Bugatti, en sadık müşterilerini unutmadı. Solitaire programı ile VIP müşterilere bütçe sınırı olmadan, tamamen kişisel zevklerine göre hiper otomobil tasarlama fırsatı sunuyor. Bu özel program sayesinde müşteriler, 2029 sonrasında bile kişiye özel Bugatti sahibi olabilecek.

Bugatti, hem Tourbillon’un hibrit gücü hem de Bolide’nin safkan pist performansı ile lüks otomobil dünyasında çıtayı bir kez daha yükseltti. Şimdiden tükenen üretim kapasitesi, markanın ne kadar güçlü bir talep gördüğünü kanıtlıyor.