Bir Minecraft Filmi’nin Devamı Resmileşti: Minecraft 2 Ne Zaman Çekiliyor? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Bir Minecraft Filmi’nin Devamı Resmileşti: Minecraft 2 Ne Zaman Çekiliyor?

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Sinema dünyasında oyun uyarlamalarına olan ilgi her geçen yıl artarken, Bir Minecraft Filmi bu alanda beklenmedik bir başarıya imza atmıştı. 2025 yılında vizyona giren film, dünya genelinde 957 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek hem yapımcılarını hem de izleyicileri şaşırttı. Bu büyük başarının ardından Minecraft 2 için hazırlıkların başlaması kaçınılmaz oldu.

Kısa süre önce resmi olarak duyurulan devam filmiyle ilgili ilk somut bilgiler, filmin başrol oyuncularından Jason Momoa sayesinde netleşti.

Minecraft 2 Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?​

Jason Momoa’nın verdiği son röportaja göre Minecraft 2 çekimleri Nisan ayının sonuna doğru başlayacak. Bu da yapım ekibinin, belirlenen vizyon tarihi olan 23 Temmuz 2027 için oldukça rahat bir takvime sahip olduğunu gösteriyor.

İlk filmin yönetmen koltuğunda oturan Jared Hess, devam filminde de projeyi yönetecek. Bu durum, serinin tonunun ve mizah anlayışının korunacağını şimdiden garanti altına alıyor.

a-minecraft-movie-poster-1.jpg.webp

Minecraft 2 Oyuncu Kadrosu Büyük Ölçüde Korunuyor​

Devam filminde, ilk yapımda yer alan birçok tanıdık isim yeniden karşımıza çıkacak. Şu ana kadar geri döneceği doğrulanan oyuncular arasında:

• Jason Momoa
  • Jack Black
  • Kate McKinnon
bulunuyor. Bu güçlü kadro, Minecraft evrenini beyaz perdede yeniden eğlenceli ve enerjik bir şekilde yansıtmayı hedefliyor.

Jason Momoa: “Senaryo İlk Filmden Bile Daha İyi”​

Jason Momoa, ikinci filmle ilgili yaptığı açıklamalarda özellikle senaryonun kalitesine dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, okuma sürecinde uzun zamandır bu kadar güldüğünü hatırlamadığını söylüyor.

“Senaryo o kadar iyi ki okurken kahkaha atıyordum. İlk film beni şaşırtmıştı ama bu sefer gerçekten katıla katıla güldüm.”
Bu yorumlar, Minecraft 2 beklentilerini daha da yukarı taşıyor.

Minecraft 2 Konusu Ne Olacak?​

İlk filmde olduğu gibi CGI animasyon ile live-action sahneler bir arada kullanılmaya devam edecek. Hikâye, gizemli bir portal aracılığıyla Overworld dünyasına adım atan karakterlerin yaşadığı maceraları konu alacak.

Minecraft 2’de de:

• Keşif
  • Mizah
  • Dostluk
  • Hayatta kalma temaları
ön planda olacak. Ancak senaryonun daha güçlü ve sürprizli olduğu özellikle vurgulanıyor.

Minecraft 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?​

Resmi açıklamalara göre Minecraft 2 vizyon tarihi 23 Temmuz 2027 olarak belirlendi. Çekimlerin erken başlaması, post-prodüksiyon sürecinin de sorunsuz ilerlemesini sağlayacak gibi görünüyor.

SSS – Sıkça Sorulan Sorular​

Minecraft 2 kesin olarak geliyor mu?
Evet, film resmi olarak duyuruldu ve vizyon tarihi açıklandı.
Minecraft 2 çekimleri ne zaman başlıyor?
Çekimlerin Nisan ayının sonunda başlaması planlanıyor.
Jason Momoa Minecraft 2’de oynayacak mı?
Evet, Jason Momoa devam filminde rol alacağını doğruladı.
Minecraft 2 vizyon tarihi ne zaman?
Film, 23 Temmuz 2027 tarihinde sinemalarda olacak.
Minecraft 2 ilk filmle bağlantılı mı?
Evet, hikâye evren olarak devam ediyor ve ilk filmin tonunu koruyor.

Smaug

Seviye 9
Üye
Oyunu yıllardır oynuyorum, filmin devamının gelmesi çok iyi haber.

LazZiya

Seviye 6
Üye
Jason Momoa senaryoya bu kadar güveniyorsa vardır bir şey.

Chukulata

Moderatör
Moderatör
İlk film beklediğimden iyiydi, ikincisi daha da iyi olacak gibi.

RubaN

Seviye 10
Üye
957 milyon dolar hasılat az buz değil, devamı kaçınılmazdı zaten.

Azrael

Seviye 9
Üye
Vizyon tarihi biraz uzak ama beklemeye değer.