Anthem Yeni Güncellemesi Yayınlandı Nisan 2019 | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Anthem Yeni Güncellemesi Yayınlandı Nisan 2019

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Katılım
6 May 2018
Mesajlar
3,096
Tepki puanı
186
Konum
Malatya
BioWare’in yeni online nişan alma oyunu Anthem için yeni bir güncelleme yayınlandı ve oyunun sürümü 1.0.3 olarak değişti. Böylece oyunun hem endgame loot dropları düzenlendi, hem de respawn süreleri fixlendi. Oyuncuların şikayetçi olduğu çeşitli konular düzeltildi.

anthem-icin-yeni-guncelleme-yayinlandi-1.jpg


Respawn konusunda daha önce Anthem’de kısıtlamalar bulunurken, aynı zamanda endgame ganimet sistemi de güncellendi. Bundan böyle oynadığınız aktivite türüne göre respawn süreleri değişim gösterecek. Agent ve diğer endgame görevi olmayan görevlerde yeniden doğmak için 10 saniye bekleyeceksiniz. Stronghold ve legendary kontrat gibi endgame görevlerinde ise respawn süresi 30 saniyeye yükseltildi.

Diğer beğenilen bir değişiklik ise ganimetlerde oldu. Artık 30. seviyeye çıktığınızda düşük nadirlikte lootlar almayacaksınız, beyaz ve yeşil renkteki lootlar çıkmayacak. BioWare’e göre tüm platformlarda stabilite geliştirildi ve belli durumlarda oyunun sesinin kesilmesine yol açan durum da düzeltildi.

Elbette hâlâ Anthem’de pek çok sorun bulunuyor ve BioWare bunları listeledi, yakın zamanda da hepsini tek tek düzeltmeyi planlıyor. Özellikle PC cephesinde yaşananlar sıkıntı olurken, oyun çıkış döneminde pek çok eleştiri almıştı.
 
Üst