Bugün discord sunucularından ingilizce bir açıklama geldi ben çeviri den sizin için çevirdim
Zeta gibi yeni daimi yetkilinin lansmanı 29.07.2022'de olacak. Zeta, Aeldra'nın karşılığıdır. Yeni sistemler veya haritalar olmayan, ancak yüksek Aeldra standartlarını karşılayan istikrarlı, uzun ömürlü bir proje oluşturmak için resmi sunucularda ayarlamalar içeren resmi sunucu benzeri bir sunucu. Zeta konsepti, Yohara, Sung-Mahi, Alastor vb. içerik güncellemeleri ile eninde sonunda resmi sunucuların mevcut seviyesinde olma hedefiyle, mümkün olduğu kadar iyi resmi sunuculara dayanacaktır. Aeldra için tamamen farklı bir konsept olacak, çoğunuz sunucuyu oynadıktan sonra ne kadar farklı olduklarını anlayacaksınız. Zeta ile, Aeldra konseptini resmi sunuculardan çok farklı bulan veya bundan çok hoşlanmayan oyunculara hitap etmek istiyoruz. Zeta, Aeldra çevresindeki tüm topluluğu bir kez daha önemli ölçüde genişletmek için harika bir fırsat. Zeta, Aeldra'nın yerini almayacak. Bu, tüm Aeldra topluluğu için uzun süreli bir geleceğe doğru atılmış büyük bir adım olacak. Hiçbirini ihmal etmeden aynı anda iki üst düzey sunucuyu çalıştırmak için yeterli kaynağa ve bilgiye sahibiz. Hala en başarılı sunucu olan Aeldra'dan memnun olmadığımız için yeni bir sunucu yayınlamıyoruz. Metin topluluğunda bir kez daha yeni standartlar belirlemek için yayınlıyoruz. Özellikle son zamanlarda çok fazla sunucu piyasaya sürüldü ve hiç online olmadı, kısa bir süre sonra tekrar offline alındı veya çok kalitesiz hale geldi. Biz sadece Aeldra topluluğu için endişelenmiyoruz, tüm metin topluluğu için endişeleniyoruz ve başka bir sunucu ile Aeldra konseptini sevmeyen oyuncuların kısa süreli, kötü sunuculara çekilmemesini sağlayabilirsek, bunu yapmaktan mutlu. Önümüzdeki haftalarda Zeta'nın lansmanına kadar daha fazla bilgi ve önizleme alacaksınız.
Son düzenleme: