Aeldra Yeni Sunucusu Zeta Sohbet & Yardımlaşma [Tek Başlık] | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Aeldra Yeni Sunucusu Zeta Sohbet & Yardımlaşma [Tek Başlık]

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör

Bugün discord sunucularından ingilizce bir açıklama geldi ben çeviri den sizin için çevirdim :) Gelen mesajda yeni server Zeta gelecek deniliyor.

Zeta gibi yeni daimi yetkilinin lansmanı 29.07.2022'de olacak. Zeta, Aeldra'nın karşılığıdır. Yeni sistemler veya haritalar olmayan, ancak yüksek Aeldra standartlarını karşılayan istikrarlı, uzun ömürlü bir proje oluşturmak için resmi sunucularda ayarlamalar içeren resmi sunucu benzeri bir sunucu. Zeta konsepti, Yohara, Sung-Mahi, Alastor vb. içerik güncellemeleri ile eninde sonunda resmi sunucuların mevcut seviyesinde olma hedefiyle, mümkün olduğu kadar iyi resmi sunuculara dayanacaktır. Aeldra için tamamen farklı bir konsept olacak, çoğunuz sunucuyu oynadıktan sonra ne kadar farklı olduklarını anlayacaksınız. Zeta ile, Aeldra konseptini resmi sunuculardan çok farklı bulan veya bundan çok hoşlanmayan oyunculara hitap etmek istiyoruz. Zeta, Aeldra çevresindeki tüm topluluğu bir kez daha önemli ölçüde genişletmek için harika bir fırsat. Zeta, Aeldra'nın yerini almayacak. Bu, tüm Aeldra topluluğu için uzun süreli bir geleceğe doğru atılmış büyük bir adım olacak. Hiçbirini ihmal etmeden aynı anda iki üst düzey sunucuyu çalıştırmak için yeterli kaynağa ve bilgiye sahibiz. Hala en başarılı sunucu olan Aeldra'dan memnun olmadığımız için yeni bir sunucu yayınlamıyoruz. Metin topluluğunda bir kez daha yeni standartlar belirlemek için yayınlıyoruz. Özellikle son zamanlarda çok fazla sunucu piyasaya sürüldü ve hiç online olmadı, kısa bir süre sonra tekrar offline alındı veya çok kalitesiz hale geldi. Biz sadece Aeldra topluluğu için endişelenmiyoruz, tüm metin topluluğu için endişeleniyoruz ve başka bir sunucu ile Aeldra konseptini sevmeyen oyuncuların kısa süreli, kötü sunuculara çekilmemesini sağlayabilirsek, bunu yapmaktan mutlu. Önümüzdeki haftalarda Zeta'nın lansmanına kadar daha fazla bilgi ve önizleme alacaksınız.

Son düzenleme:

emre510

Seviye 6
Üye
şuanda bir sitede item yang kısmında f5 atıyorum eklenen ilan sayısı ışık hızından fazla

adanus1

Seviye 7
Üye
Zeta sanırım şuan ki orjinal metin2 tr gibi olacak o zaman niye oynayalım :)

Emrullah44

Seviye 6
Üye
Sanırım originse rakip olsun diye yeni sunucu açıyorlar.

xBluerx

Seviye 6
Üye
Şuan oynadığımız server çöp olacak sanırım

Rhuben

Seviye 7
Üye
zeta çok güzel sw olcak zeta hype bence bende oynucam ninja karakterimle

Bozcan

Dc: bozcan63
Yönetici
Haber Editörü
Zeta nın açılması kötü oldu. Aeldra sigma açıyordu sonra birleşiyordu yeni oyuncular için iyi oluyordu ama şimdi böyle olması aeldradaki oyuncuları da zetaya sürükleyecek ve aeldra bitecektir diye düşünüyorum.