2026’da Netflix’te Hangi Yerli Diziler Var? İşte Tüm Detaylar | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

2026’da Netflix’te Hangi Yerli Diziler Var? İşte Tüm Detaylar

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Netflix, 2026 yerli yapımları ile Türkiye’deki izleyicilerine yine dopdolu bir içerik yılı vadediyor. Dijital yayın platformları arasında Türkiye’de en fazla aboneye sahip servislerden biri olan Netflix, yerli dizi ve film yatırımlarını artırarak yoluna devam ediyor.

2026 yılında platformda; duygusal dramalar, gizem dolu suç hikâyeleri, sıcak dostluk anlatıları ve çok konuşulacak edebiyat uyarlamaları izleyicilerle buluşacak. Hem yepyeni projeler hem de önceki sezonlarıyla büyük ilgi gören dizilerin devam sezonları Netflix Türkiye kataloğuna eklenecek.

2026’da Netflix’te Yayınlanacak Yeni Yerli Yapımlar​

Netflix, 2026 yılında ilk kez izleyici karşısına çıkacak yapımlarla içerik çeşitliliğini genişletiyor. Bu yapımlar, farklı türlerde hikâyeleriyle dikkat çekiyor.

Masumiyet Müzesi

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un dünyaca ünlü eseri Masumiyet Müzesi, 13 Şubat 2026 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Aşk, takıntı, geçmişe duyulan özlem ve İstanbul’un ruhunu yansıtan yapım, yılın en iddialı yerli Netflix dizileri arasında gösteriliyor.

Ayrılık da Sevdaya Dahil

Usta yönetmen Yavuz Turgul imzası taşıyan dizi, Ocak 2026 itibarıyla izleyiciyle buluştu. Aşkın ve ayrılığın iç içe geçtiği hikâye, özellikle dramatik anlatımıyla öne çıkıyor.

Seni Tanıyorum

Senaryosu Tuğba Doğan tarafından kaleme alınan yapım, psikolojik gerilim ve dram öğelerini bir araya getiriyor. Karakterlerin geçmişleriyle yüzleştiği hikâye, gizem severlerin radarına girmeyi başarıyor.

Sonra Gözler Görür

Ece Yörenç imzalı bu yeni proje, ilişkiler ve insan psikolojisi üzerine derinlikli anlatımıyla dikkat çekiyor. 2026’nın en çok konuşulması beklenen yeni Netflix dizilerinden biri.

Sevilen Yerli Diziler 2026’da Yeni Sezonlarıyla Dönüyor​

Netflix 2026 içerik takvimi, yalnızca yeni yapımlarla değil, aynı zamanda yüksek izlenme oranlarına ulaşmış dizilerin yeni sezonlarıyla da dikkat çekiyor. Yapımların sıralaması bu yıl izleyici beklentileri göz önünde bulundurularak değiştirildi.

Bir Başkadır – Yeni Sezon

İlk sezonuyla büyük yankı uyandıran Berkun Oya imzalı Bir Başkadır, yeni sezonuyla yeniden gündem olacak. Toplumsal meseleleri derinlemesine ele alan dizi, 2026’nın en merak edilen Netflix projeleri arasında.

Organize İşler: Karun Hazinesi

Sevilen Organize İşler evreni, bu kez Karun Hazinesi alt başlığıyla genişliyor. Aksiyon ve mizahın iç içe geçtiği yapım, serinin hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Zeytin Ağacı – 3. Sezon

Samimi anlatımı ve karakter ilişkileriyle öne çıkan Zeytin Ağacı, üçüncü sezonuyla izleyicilere yeniden duygusal anlar yaşatacak.

Kimler Geldi Kimler Geçti – 3. Sezon

Modern ilişkileri ve dostlukları odağına alan dizi, yeni sezonunda daha cesur hikâyelerle geri dönüyor.

Mezarlık – Yeni Sezon

Suç ve gizem türünün başarılı yerli örneklerinden biri olan Mezarlık, çözülmeyi bekleyen yeni dosyalarla 2026’da izleyici karşısına çıkacak.

Netflix Türkiye Abonelik Ücretleri (Güncel)​

Netflix, kur dalgalanmaları ve enflasyon nedeniyle geçtiğimiz Haziran ayında abonelik ücretlerine zam uygulamıştı. Güncel fiyatlar şu şekilde:

• Temel Plan: 189,99 TL / aylık
  • Standart Plan: 289,99 TL / aylık
  • Premium Plan: 379,99 TL / aylık
2026 yılında yeni bir fiyat güncellemesi olup olmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Netflix 2026 Yerli Yapımları Neden Önemli?​

Netflix’in Türkiye’ye yaptığı yatırımlar, yerli yapımların uluslararası izleyiciye ulaşmasını sağlıyor. 2026 projeleri, hem güçlü senaryoları hem de tanınmış yaratıcı ekipleriyle Türk dizilerinin küresel görünürlüğünü artırmayı hedefliyor.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Masumiyet Müzesi dizisini gerçekten çok merak ediyorum. Kitabı okumuştum, uyarlaması iyi olursa çok ses getirir.

MeLody

Seviye 9
Üye
Bir Başkadır’ın yeni sezonu için sabırsızlanıyorum. İlk sezonu defalarca izledim, etkisi hâlâ geçmedi.

Agamemnon

Seviye 10
Üye
Organize İşler evreninin genişlemesi bence harika bir fikir. Karun Hazinesi tam sinemalık duruyor.

xTunaHAN

Seviye 8
Üye
Netflix yine fiyatlara zam yapmadan önce bu dizileri yayınlasa bari :D

BlackLord

Seviye 4
Üye
Mezarlık dizisi underrated kalmıştı. Yeni sezonu gelirse kesin yine izlerim.

fb.1907

Asistan
Asistan
Masumiyet Müzesi uyarlamasında İstanbul’un atmosferi iyi yansıtılırsa efsane olur.

muhendis333

Seviye 9
Üye
Seni Tanıyorum dizisi bana Dark tarzı bir şeyler hissettirdi. Umarım beklentiyi karşılar.