2026 KPSS Alımları Artar mı? Seçim Yılı Söylentileri ve Beklentiler | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

2026 KPSS Alımları Artar mı? Seçim Yılı Söylentileri ve Beklentiler

halttalp

Seviye 8
Üye
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda çevremde nereye gitsem “2026’da alımlar patlayacak”, “seçim yılına denk geliyor, kadro çok olur” gibi şeyler duyuyorum. Açıkçası ben çok umutlu değilim ama yine de insan ister istemez merak ediyor. Siz bu söylentiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten 2026’da büyük bir alım olur mu, yoksa yine klasik konuşmalar mı? Gönül ister ki herkes emeğinin karşılığını alsın da hepimiz bir şekilde atanabilelim…

CieL

Seviye 9
Üye
Ön lisans ve lisans için biraz hareket olabilir ama ortaöğretim için çok büyük bir beklentiye girmemek lazım. “Büyük alım var” diye sürekli konuşanların çoğu eğitim seti satmaya çalışıyor hocam, dikkat edin.

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Çok da abartmayın bence. Alım neyse o olur. Fazla beklentiye girip hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Bu işler nasip meselesi hocam. Sen çalış, gerisi olur ya da olmaz, kısmet.

Limonen

Seviye 9
Üye
Hocam moral bozmak yok. Siz çalışın, sonra tevekkül edin.

SancakBey

Seviye 9
Üye
Açık konuşmak gerekirse “alım olur mu?” diye düşünmekten ziyade “ben elimden geleni yapıyor muyum?” kısmına odaklanmak daha iyi. Çalışmazsan şansın sıfır. Çalışırsan en azından ihtimali yükseltirsin. Alım olur mu olmaz mı onu kimse bilemez.

Menekşe

Seviye 6
Üye
Sağlık ve MEB tarafında dönem dönem ciddi alımlar oluyor. 2023’te büyük paketler gelmişti, benzer bir şey 2026’da da olabilir. Sürpriz olmaz.

Musk38

Seviye 6
Üye
Hep seçim muhabbeti, her yıl dönüp dolaşıp aynı şey söyleniyor.

Cristo23

Seviye 6
Üye
2026’nın seçim senesi olduğunu kim söyledi? Şimdilik erken seçim ihtimali zayıf görünüyor. Bu yüzden sırf seçim diye büyük alım beklememek lazım.

Tugce

Seviye 5
Üye
Ben de çok inanmıyorum ama ümitsizliğe de gerek yok. Çalışmak şart, gerisi gelir.