1500 TL Bütçe için Kablosuz Gamepad Araştırması - Tavsiyeleriniz Neler? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

1500 TL Bütçe için Kablosuz Gamepad Araştırması - Tavsiyeleriniz Neler?

Junkie

Seviye 6
Üye
Merhaba arkadaşlar. Oyun deneyimimi taşınabilirlik ve düzen açısından bir üst seviyeye taşımak için kablosuz bir gamepad almak istiyorum. Bütçem maksimum 1500 TL civarında. Kablolu da olabilir ancak mümkünse kablosuz tercih ederim. Özellikle PC ve belki akıllı TV için kullanmayı düşünüyorum. Sizler bu fiyat aralığında hangi marka ve modelleri deneyimlediniz? Güvenilir, ömrü uzun ve kompakt modellere yönelmek istiyorum. İkinci el piyasası da dahil olmak üzere tüm önerilerinize açığım. Teşekkürler!

Enny

Seviye 11
Üye
Ben Fantech Shooter serisini ve 8BitDo modellerini öneririm. İkisi de bu bütçe bandında çok sağlam iş çıkarıyor. Özellikle 8BitDo'nun tuş hissiyatı çok başarılı.

Rohan

Seviye 11
Üye
Dostum, 1500 TL'ye yeni ürün bulmak biraz zorlayabilir. Ancak dolap, gardrops gibi ikinci el sitelerinde sıfır, kapalı kutu Machhenike G1 Pro veya EasySMX X15 bulma şansın çok yüksek. Genelde yurtdışından temin edilip uygun fiyata satılıyorlar, göz atmanı tavsiye ederim.

Agamemnon

Seviye 10
Üye
8BitDo markası genel olarak çok kaliteli alabilirsin.