1000 TL Bütçeyle Hafif Mouse Önerisi | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

1000 TL Bütçeyle Hafif Mouse Önerisi

Crozza

Seviye 3
Üye
Selamlar arkadaşlar. Uzun süredir Logitech M300s kullanıyorum ancak mouse artık yavaş yavaş ömrünü doldurmaya başladı; scroll’u uzun zaman önce bozulmuştu, bugün de yan tuşlar patlayınca yeni bir mouse alma vakti geldi. Kablolu ya da kablosuz olması benim için fark etmez fakat kablolu kullanım seçeneği mutlaka olmalı, ayrıca claw grip için uygun, 60 gramdan hafif, elim 18 cm olduğu için ne çok büyük ne de çok küçük olmayan bir model arıyorum. Genel olarak FPS ve günlük kullanım için alacağım, bu yüzden M300s’ten hissedilir şekilde daha iyi bir mouse olmasını istiyorum. Bütçem 1000 TL, duruma göre 200-300 TL kadar esnetebilirim ama mümkünse bu bandı aşmasın. Bu şartlara uygun, kullandığınız veya memnun kaldığınız modeller varsa önerilerinizi bekliyorum.

RevzaN

Seviye 6
Üye
G203 Lightsync bence hâlâ bu fiyat bandında güvenli tercih. Sensörü stabil, claw gripte sorun yaşamadım.

Bumin

Seviye 9
Üye
G203 Lightsync bence hâlâ bu fiyat bandında güvenli tercih. Sensörü stabil, claw gripte sorun yaşamadım.
G203 güzel ama ağırlık konusu biraz sınırda, 60 gram altı istiyorsa beklentiyi tam karşılamayabilir.

EfsaneKraL

Seviye 8
Üye
Rival 3 kullandım, ergonomisi iyi ama kablosu biraz sert. Mousepad iyiyse sorun olmuyor.

fb.1907

Asistan
Asistan
TUF Gaming M3 Gen 2 öneririm. Hafif, eli yormuyor ve claw tutuşta gayet dengeli.

muhendis333

Seviye 9
Üye
Aigo P80 Plus son zamanlarda çok öneriliyor, ben de aldım. Açıkçası fiyatına göre beklediğimden iyi çıktı.

TheEmre

Seviye 9
Üye
SS Prime Plus kullandım, kalite hissi güzel ama claw’dan çok palm’e yakın duruyor.

MrTufan

Seviye 4
Üye
60 gram altı şartsa klasik markalardan çok VXE, Aigo gibi modellere yönelmek daha mantıklı gibi