Apex Legends 20. Sezon İçin Fikrinizi Değiştirme Zamanı | Gamesfrm.com
 

Apex Legends 20. Sezon İçin Fikrinizi Değiştirme Zamanı

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Apex Legends Sezon 0'dan beri Bloodhound ana oyuncusuyum. İz sürücü/avcı, oyun başladığında açık ara en havalı Legend'dı. Pathfinder yakın bir ikinciydi, ancak fare ve klavyeyi öğreniyordum ve onun kıskacına alışamadım. Çoğu insan gibi ben de Loba piyasaya sürüldüğünde onunla kısa bir kaçamak yaptım ve özellikle solo kuyrukta bir destek Efsanesi olarak yeteneklerine hala saygı duyuyorum.

Ancak Fuse 8. Sezonda sahneye çıktığında tamamen ana sisteme geçtim ve arkama bakmadım. Yetenekleri bazılarına çocukça gelse de - 'splosions, and lots of 'em - özellikle taktikleri alan kontrolü ve takımların sizi tam olarak ne zaman ve hangi yönden iteceğini yönetmek için mükemmeldir. Takımlar Fuse'un bombalarıyla vurulduklarında, hasarın büyük ölçüde ihmal edilebilir olmasına rağmen paniğe kapılırlar.

Apex Legends 20. Sezon


Sezon 19'da Bloodhound ile tekrar oynamaya başladım, işleri taze tutmak için günlük olarak onlar ve Fuse arasında geçiş yaptım. Bu, gençken sevdiğiniz bir kitabı okumak ve hatırladığınız kadar iyi olması gibi rahatlatıcı hissettirdi. Ama 20. Sezonda tekrar değiştiriyorum.

Apex Legends Sezon 20'de her şey değişiyor. Zırh revizyonunun yanı sıra, Efsaneler artık bir maç boyunca seviye atladıkça seçebilecekleri avantajlara sahip. Bu, özellikle yetenekleri biraz yetersiz olan ancak zafere doğru ilerlerken avantajlarla büyük ölçüde geliştirilebilen Lifeline ve Mirage gibi Efsaneler için oyunun kurallarını değiştirebilir.

Apex Legends 20. Sezon


Bu, ana oyuncunuzu değiştirmek için mükemmel bir zaman. Anlıyorum, Horizon oynuyorsunuz ve pasifi olmadan yapamıyorsunuz ya da Bangalore x Dijital Tehdit kombonuz sizi dereceli liderlik tablosunda yukarılara taşıyor. Ancak eski güvenilirliği bırakıp yeni bir şey denemenin zamanı geldi. Ne yalan söyleyeyim, eğlenceli bir şeyler denemenin zamanı geldi.

Wattson'a geçiyorum. Destek karakterleri oynamayı seviyorum - Bloodhound'un taramaları takıma yardımcı oluyor ve Fuse doğru kullanıldığında oyundaki en destekleyici hücum Efsanesi - ancak her zamanki Loba seçimimden bir değişiklik istiyorum. Lifeline'ın güçlendirmesi onu cazip hale getirdi ve Mirage'ın canlandırmaları artık oyundaki en iyilerden bazıları. Ama ben gerçekten farklı bir şey denemek istiyorum. Eğlenmek istiyorum.

Wattson'u birkaç sezon önce bir dereceli split için denedim ve yeteneklerini hızlı ve etkili bir şekilde yerleştirmeye alıştığınızda, kısa sürede oyunumu geliştirdi. Sıfırlama yapmak, alan yaratmak ve üçüncü tarafları engellemek için mükemmel. Bir binayı güçlendirebilir veya basit bir kayayı sağlam bir savunma pozisyonuna dönüştürebilir. Ayrıca oyunun en çok kullanılan Efsanelerinden bazılarına da karşı koyuyor.

Apex Legends 20. Sezon


Wattson'ın 20. Sezonda artık iki tane yerleştirebileceği pilonu, hem Bangalore'un hem de Gibraltar'ın ultilerini engeller. Bangalore bu sezon çok fazla güçlendirme almadı ve SMG'lerden Dijital Tehditlerin kaldırılması ona zarar verecek, ancak en azından başlangıçta hala çok oynanacak. Gibby'nin güçlendirilmiş canlandırma veya pompalı tüfek avantajlarıyla yeniden canlanabileceğini hissediyorum. Ayrıca Fuse barajlarını da engelliyor ve iyileşen bir Fuse ana oyuncusu olarak, ayna maçıyla karşılaşmaktan daha fazla nefret ettiğim bir şey yok.

Wattson'ın direklerinin Conduit'in ultisini engelleyip engellemediğinden emin değilim ama öğreneceğim. İçimden bir ses Sezon 19'un baskıcı Efsanesinin Wattson'ın her zamanki savunma stratejilerini baypas edeceğini söylüyor ama en azından ben elektrikli duvarından korkarken o beni 'nade' edemeyecek.

Apex Legends 20. Sezon


Ben Wattson'ı seçiyorum, ancak yeni Legend avantajlarına göz atmanızı ve kulağa eğlenceli gelen bir şey bulmanızı tavsiye ederim. Mirage olarak sınırsız tuzak mı istiyorsunuz? Onu deneyin. Yıkım topunuzu ateşe vermek mi istiyorsunuz? Maggie senin kızın. Newcastle'ın yeni güçlendirmeleriyle iyi iş çıkardığını görebiliyorum ve birinin Balistik oynaması gerekiyor. Caustic'in Nox Gas'ında iyileşmeyi denemek ister misin? Sen pisliksin. Şaka yapıyorum! Sayılır.

Respawn 20. Sezonda bazı şeyleri değiştiriyor, neden siz de değiştirmiyorsunuz? Sezonun başında herkesin RP'si sıfıra ayarlandı, bu yüzden hepimiz yeni Efsanelerle yeni bir başlangıç yapalım. Yeni şeyler deneyelim, yeni sinerjiler bulalım ve hangi Efsanelerin avantajlarının tamamen bozuk olduğunu çözelim. Ama en önemlisi, eğlenelim.
 
Üst