Xiaomi 15 Ultra Resmi Tanıtım Tarihi Belli Oldu! İşte Tüm Detaylar | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Xiaomi 15 Ultra Resmi Tanıtım Tarihi Belli Oldu! İşte Tüm Detaylar

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi Xiaomi 15 Ultra, beklenenden daha erken geliyor! Teknoloji dünyasının merakla beklediği cihazın resmi tanıtım tarihi nihayet açıklandı. Xiaomi CEO’su Lei Jun, cihazın lansman tarihini duyurarak heyecanı artırdı. İşte Xiaomi 15 Ultra hakkında tüm detaylar!

Xiaomi 15 Ultra Ne Zaman Tanıtılacak?​

Xiaomi 15 serisinin en üst modeli olan Xiaomi 15 Ultra, 27 Şubat’ta Pekin saatiyle 19:00’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Küresel lansman ise 2 Mart’ta MWC 2025 Barselona etkinliğinde gerçekleştirilecek. Xiaomi’nin bu etkinlikte ayrıca SU7 Ultra modelinin ön gösterimini yapması ve yeni TWS kulaklıklar, akıllı saat ve elektrikli scooter gibi ürünleri de tanıtması bekleniyor.

xiaomi-15-ultra-200-megapiksel-kamera-ile-tanitilabilir-2.jpg

Xiaomi 15 Ultra’nın Beklenen Özellikleri​

Xiaomi 15 Ultra, 6,73 inç büyüklüğünde dört taraftan mikro kavisli AMOLED ekran ile kullanıcıları karşılayacak. Ekran, 2K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunarak üst düzey bir görsel deneyim sağlayacak. Ayrıca ultrasonik ekran altı parmak izi sensörü de cihazın güvenlik donanımları arasında yer alacak.

Gücünü Snapdragon 8 Elite işlemcisinden alacak olan Xiaomi 15 Ultra, 6.000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek. Bu büyük batarya, 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği sunarak hızlı şarj konusunda iddialı olacak.

Kamera Performansıyla Dikkat Çekecek!​

Xiaomi 15 Ultra, 1 inç boyutunda 50 MP ana sensör başta olmak üzere iddialı bir kamera kurulumuna sahip olacak. İşte beklenen kamera detayları:

• 50 MP ultra geniş açılı kamera
  • 50 MP kısa menzilli telefoto lens
  • 200 MP uzun menzilli periskop kamera
Bu gelişmiş kamera sistemi, üst düzey fotoğraf ve video performansı vaat ediyor.

Depolama ve RAM Seçenekleri​

Cihaz, 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanı seçenekleriyle kullanıcılara geniş bir depolama kapasitesi sunacak. Bu sayede hem yüksek performanslı uygulamalar hem de büyük dosyalar rahatlıkla saklanabilecek.

Xiaomi 15 Ultra, Beklentileri Karşılayacak mı?​

Xiaomi 15 Ultra, üst düzey performans, gelişmiş kamera yetenekleri ve güçlü batarya özellikleri ile amiral gemisi segmentinde büyük ses getirecek gibi görünüyor. Xiaomi’nin en yeni teknolojileri barındıran bu modeli, 27 Şubat’taki tanıtım etkinliğinde tüm detaylarıyla ortaya çıkacak.

Siz Xiaomi 15 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni model beklentilerinizi karşılayacak mı? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!