PUBG Mobile’de olmazsa olmazlardan biri sesli iletişim diyebiliriz. Genel olarak oyuncular 4 kişilik takımlarıyla Squad oynamayı tercih ediyor ve Sesli Sohbet sayesinde iletişim halinde kalmak çok önem arz ediyor. Haliyle PUBG Mobile mikrofon sorunu epey can sıkıyor. Her ne kadar yapay komut sistemi bu konuda yardımcı olsa bile Sesli Sohbet kadar etkili değil. Bu konuda sizlere pubg mobile mikrofon sorunu emulator ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağız. Pubg mobile emülatör mikrofon sorunu birden fazla sorundan kaynaklanıyor olabilir. O yüzden şimdi anlatacıklarımızı adım adım yapınız.
PUBG Mobile Mikrofon Sorunu
Bu sorunun genellikle Windows 10 işletim sisteminde yaşandığını söyleyebiliriz. PUBG Mobile mikrofon sorunu yaşayanlar konuyla alakalı çözümleri aşağıdan takip ederek uygulayabilir.
Pubg mobile mikrofon sorunu çözmek istiyorsanız bu adımdaki işlemlere dikkat etmelisiniz.
PUBG Mobile arayüzünde yer alan dişli simgesine tıklayın ve Ses sekmesine gelin
Mikrofon ayarınızın en yüksekte olduğundan emin olun
Oyuna girdikten sonra sağ üst tarafta Sesli Sohbet ayarlarını göreceksiniz. Mikrofon ayarlarında “Tümü” veya “Takım” şeklinde iki farklı ayar bulunuyor, arkadaşlarınızı duyabilmek için Takım olarak ayarlamanız gerekmekte
Sesli Sohbet’te Mikrofonu aktif edin
PUBG Mobile Mikrofon Sorunu
Bu sorunun genellikle Windows 10 işletim sisteminde yaşandığını söyleyebiliriz. PUBG Mobile mikrofon sorunu yaşayanlar konuyla alakalı çözümleri aşağıdan takip ederek uygulayabilir.
- Tencent Gaming Buddy veya kullandığınız emülatörü yönetici olarak çalıştırın
- PUBG Mobile’i açın
- Başlat çubuğundaki hoparlör işaretine sağ tıklayın ve ses ayarlarını aç deyin
- Ses kısmındaki ‘Uygulama birimi ve cihaz tercihleri’ kısmına tıklayın
- Bu menüden Default olan Emülatör seçeneklerini bu şekilde değiştirin +
- Kayıt aygıtlarını açın
- Mikrofon aygıtınıza sağ tıklayın ve özellikler deyin
- Gelişmiş kısmında gösterdiğimiz seçeneği işaretleyin
Pubg mobile mikrofon sorunu çözmek istiyorsanız bu adımdaki işlemlere dikkat etmelisiniz.
PUBG Mobile arayüzünde yer alan dişli simgesine tıklayın ve Ses sekmesine gelin
Mikrofon ayarınızın en yüksekte olduğundan emin olun
Oyuna girdikten sonra sağ üst tarafta Sesli Sohbet ayarlarını göreceksiniz. Mikrofon ayarlarında “Tümü” veya “Takım” şeklinde iki farklı ayar bulunuyor, arkadaşlarınızı duyabilmek için Takım olarak ayarlamanız gerekmekte
Sesli Sohbet’te Mikrofonu aktif edin
Moderatörün son düzenlenenleri: