Minecraft’ı Uygun Fiyata Nereden Alabilirim? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Minecraft’ı Uygun Fiyata Nereden Alabilirim?

biscu97

Seviye 6
Üye
Bir süre önce Minecraft’ın fiyatı 500 TL civarındaydı, o zaman almamakla hata etmişim gibi hissediyorum. Şu an Microsoft Store’da fiyat 1200 TL’ye çıkmış durumda. Oyunu satın almak istiyorum ama bu fiyata gerçekten değer mi emin olamadım. Daha uygun fiyata temin edilebilecek bir yer var mı, ya da alternatif bir yöntem kullanan var mı? Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

CriminaL

Seviye 10
Üye
Bence en mantıklısı Xbox PC Game Pass. Hem daha ucuza geliyor hem de yanında çok oyun oynayabiliyorsun.

biscu97

Seviye 6
Üye
Bence en mantıklısı Xbox PC Game Pass. Hem daha ucuza geliyor hem de yanında çok oyun oynayabiliyorsun.
Game Pass iyi ama ben yine de oyunu direkt satın almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bir kere alıyorsun, kafan rahat.

CriminaL

Seviye 10
Üye
Game Pass iyi ama ben yine de oyunu direkt satın almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bir kere alıyorsun, kafan rahat.
Doğru diyorsun, ama herkesin bütçesi farklı. Game Pass aylık düşük ücretle oyuna erişmek için iyi bir seçenek.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
Microsoft bölge fiyatlandırması değiştirince hepsi pahalı oldu. Artık beklemekten başka çare yok gibi.

LazZiya

Seviye 6
Üye
Benim tavsiyem sabırlı olman. Yılbaşı indirimleri geliyor, belki güzel bir indirim olur. Geçen sene ufak da olsa düşmüştü.

muhendis333

Seviye 9
Üye
Oyun hâlâ güncel ve mod desteği ile uzun yıllar oynanıyor. Bence 1200 TL bile uzun vadede değer. Alıp geç derim.