Metin2 Dolunay Kılıcı Dev Rehber | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Metin2 Dolunay Kılıcı Dev Rehber

Lykia

Seviye 11
Üye
Merhaba, arkadaşlar sizlere dolunay kılıcı en çok sorulan soruları derleyip bunları soru cevap şeklinde sunacağım. Bu konuda eksik gördükleriniz var ise yorum olarak yazın konuya ekleyelim. Dolunay kılıcı ile ilgili her şey bu konuda olsun istiyorum.

Soru: metin2 dolunay nerden düşer?
Cevap: metin2 dolunay düşürme 2018 yılı da olsa 2019 da olsa her zaman şimdi yazacağım slotlardan düşer.
Vahşi Deli
Lanetli Alfa Mavi Kurt
Vahşi Okçu
Vahşi Uzman
Vahşi Yüzbaşı
Vahşi Asker
Yabani Okçu
Yabani General
Güçlü Yabani Okçu
Umarım metin2 dolunay hangi canavardan düşer, metin2 de dolunay nerde düşer, metin2 dolunay hangi slottan düşer gibi sorularınıza cevap olmuştur.

Soru: metin2 dolunay basarken ne ister?
Cevap: metin2 dolunay + basma itemi istememektedir. Sadece yang ile +9 yapabilirsiniz. +1 yaparken 9k isterken +9 basarken 150k yang istemektedir.

Soru: metin2 dolunay en çok nerden düşer?
Cevap: Sizlere metin2 dolunay düşürme taktiği 2018 olarak vereceğim bu bilgi ile biraz daha rahat dolunay düşürebilirsiniz. Ya gidip vadide vahşi uzmanın çıktığı yerde sürekli ch atarak düşürebilirsiniz ya da imha bölgesine gidip lanetlilerden dolu düşürebilirsiniz. İmha da özellikle diğer itemlerden de düşeceği için onları satıp yang da elde edebilirsiniz.

Soru: metin2 dolunay en çok kaç lwl de düşer?
Cevap: metin2 dolunay hangi levelde düşer sorunuza 20 ile 25 level arasında çok düşürebilirsiniz diyebilirim.

Soru: metin2 dolunay düşürme oranı nedir?
Cevap: Bu konuda kesin bir bilgi yok. Ancak genellikle 6-7 tane vahşi uzman keserseniz dolu elde edebilirsiniz.

Soru: metin2 dolunay fiyatları nedir?
Cevap: Bunu cevaplamayız. Çünkü bu serverden servere değişen bir bilgidir. Serverinizde pazarları gezerek fiyat sahibi olabilirsiniz.

Soru: metin2 dolunayı çalınan adam kimdir?
Cevap: Metin2 dolunayı çalınan gencin dramını anlatmak yerine sizlere videosunu atıyorum, iyi seyirler.