Kingdom Come Deliverance 2, her yerdeki oyunculara son derece gerçekçi bir açık dünya RPG deneyimi sunarak 4 Şubat'ta piyasaya sürülecek. Yeni başlayanların neler olup bittiği konusunda kafalarının karışmasına neden olabilecek geniş çaplı ve sürükleyici bir hikayeye sahip olan oyun, 2025'in en merakla beklenen oyunlarından biri.
Bununla birlikte, konuyu ele almak için bir rehber hazırladım: "Önce Kingdom Come Deliverance'ı oynamanız gerekiyor mu?" İlk oyun 2018'de çıktı ve ikinci oyun bu oyunun doğrudan devamı niteliğinde.
Peki Kingdom Come Deliverance 2'den önce oynamanız gerekiyor mu? Hadi öğrenelim.
Bu da ilk oyunda ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmadan böylesine geniş kapsamlı bir hikayeye girme konusunda temkinli olabileceğiniz anlamına geliyor.
Kingdom Come Deliverance'ı KCD2'den önce oynamaya değer mi?
Şart değil.
Oyunun açılış sekanslarında, evrene adım adım giriş yapıyorsunuz ve oyunun geliştiricisi Warhorse Studios, ilk oyunda neler olduğunu size bildirirken doğal bir ilerleme gibi görünmesini sağlamak için harika bir iş çıkardı.
İlk oyunda neler olduğunu öğrenecek ya da seçme seçeneğine sahip olacaksınız. Birçok tema KCD'den KCDII'ye geçiyor, ancak seriye tamamen yeniyseniz ve ikinci oyunla başlamak istiyorsanız, sudan çıkmış balık gibi hissetmeyeceksiniz.
KCDII kendi başına, ilk oyunu oynamamış herkes tarafından takdir edilebilecek mükemmel derecede keyifli bir oyundur. Kingdom Come Deliverance 2'den önce ana karakterin hikayesini bir araya getirmenize yardımcı olan birçok flashback sekansı ve konuşma var.
Bununla birlikte, Skalitzli Henry'nin gerçek bir kişi olmaması kuvvetle muhtemeldir. O, çalkantılı bir zamanda bu harika dünyayı keşfetmek için yaratılmış kurgusal bir yorumdur.
Bununla birlikte, konuyu ele almak için bir rehber hazırladım: "Önce Kingdom Come Deliverance'ı oynamanız gerekiyor mu?" İlk oyun 2018'de çıktı ve ikinci oyun bu oyunun doğrudan devamı niteliğinde.
Peki Kingdom Come Deliverance 2'den önce oynamanız gerekiyor mu? Hadi öğrenelim.
Kingdom Come Deliverance 2 Bir Devam Oyunu mu?
Kingdom Come Deliverance 2, 2018 yılında piyasaya sürülen ilk oyunun doğrudan devamı niteliğindedir. İkinci oyunun olayları, ilk oyunun bitiminden çok kısa bir süre sonra başlıyor ve oyuncu aşağı yukarı aynı oyun dünyasında aynı kahramanın kontrolünü üstleniyor.Bu da ilk oyunda ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmadan böylesine geniş kapsamlı bir hikayeye girme konusunda temkinli olabileceğiniz anlamına geliyor.
Kingdom Come Deliverance'ı KCD2'den önce oynamaya değer mi?
Şart değil.
Oyunun açılış sekanslarında, evrene adım adım giriş yapıyorsunuz ve oyunun geliştiricisi Warhorse Studios, ilk oyunda neler olduğunu size bildirirken doğal bir ilerleme gibi görünmesini sağlamak için harika bir iş çıkardı.
İlk oyunda neler olduğunu öğrenecek ya da seçme seçeneğine sahip olacaksınız. Birçok tema KCD'den KCDII'ye geçiyor, ancak seriye tamamen yeniyseniz ve ikinci oyunla başlamak istiyorsanız, sudan çıkmış balık gibi hissetmeyeceksiniz.
KCDII kendi başına, ilk oyunu oynamamış herkes tarafından takdir edilebilecek mükemmel derecede keyifli bir oyundur. Kingdom Come Deliverance 2'den önce ana karakterin hikayesini bir araya getirmenize yardımcı olan birçok flashback sekansı ve konuşma var.
Kingdom Come Deliverance Hikayesi Gerçek mi?
Kingdom Come Deliverance'ta (ve devam oyununda) gelişen olayların çoğu gerçek hayattan alınmıştır. Tarihi figürler çoğunlukla gerçektir ve ortam gerçek dünya mekanlarının bire bir kopyasıdır. Dönem, her şeyin mümkün olduğunca doğru ve otantik olduğundan emin olmak için çok sayıda uzman çalıştıran Warhorse Studios tarafından mükemmel bir şekilde temsil edildi.Bununla birlikte, Skalitzli Henry'nin gerçek bir kişi olmaması kuvvetle muhtemeldir. O, çalkantılı bir zamanda bu harika dünyayı keşfetmek için yaratılmış kurgusal bir yorumdur.