CS:GO Cızırtılı Sese Kesin Çözüm | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

CS:GO Cızırtılı Sese Kesin Çözüm

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Oyuna Yeni Gelen Güncelemeler Sonucunda Bazı Oyuncularda Bazı Sıkıntılar Meydana Geldi Bu Rehberde Sorunların Çözümünü Paylaşacağım.

CS:GO Da Cızırtılı Seste Bu Sorunlardan Biriyide Alt Tarafta En İyi Çözüm Yöntemini Paylaşacağım

Öncellikle Oyun Dosyalarında Her Hangi Bir Eksiklilik Olmaması İçin Oyun Dosyalarını Doğrulayacağız
Adımlar

1) Steam'e Giriş Yapıyoruz Kütüphane'ye Tıklıyoruz
2) Oyun isminin üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler penceresini açtıktan sonra aşağıdaki adımları uygulayın!
3) Yerel Dosyalara Tıkladıktan Sonra Dosya Bütünlüğünü Doğrulaya Tıklayın Herhangi Bir Eksik Dosya Varsa Kendisi Tespit Edip İndiricektir

2.Adım Konsolun Açılması Ve Sorunun Çözülmesi
2.Bölüm CS:GO'ya Giriş Yapıyoruz Ve Oyun İçi Konsolu Aktif Hale Getirip Sorunu Çözeceğiz

1)Oyuna Giriş Yapıyoruz Ve Sol Kısımdan “Ayarlara” Tıklayın Ayarlar Kısmından “Oyun İçi Ayarlarına” tıklayın.

2) Oyun İçi Ayarlar Kısmına Tıkladıktan Sonra “Geliştirici Konsolunu Etkinleştir” Seçeneğini Görene Kadar Aşşağıya Kaydırın

3) “Geliştirici Konsolu(Komut konsolu) Etkinleştir” Seçeneğini Gördüğünüzde Evet Olarak Saçın Ve Uygula Butonuna Basın

4) Ana Menüye Gelip Esc Tuşunun Altındaki " Tuşuna Basın Ve Konsola snd_mixahead 0.8 Yazın Ve Enter Tuşuna Tıklayıp Konsolu Kapatınız

5) Sorununuz Başarıyla Çözülmüştür

3.Bölüm Sorularınız İçin Yardım Ve Destek
2 Bölümde Verdiğim Bilgilerle Sorununuz Büyük İhitmalle Çözülmüştür Hala Devam Eden Sıkıntınız Varsa Yorumlara Veya Özelden Bana Ulaşıp Destek Alabilirsiniz Okuduğunuz İçin Teşekürler

ReWoN

Seviye 1
Üye
reizim olmuor ya ben cs go da en ii ses ayarları die arattım technopat ın forumundan kodlar buşdum kod su snd_mixahead “0.02” nasıl duzelir sesler cızırtılı

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
reizim olmuor ya ben cs go da en ii ses ayarları die arattım technopat ın forumundan kodlar buşdum kod su snd_mixahead “0.02” nasıl duzelir sesler cızırtılı
Bilgisayarda herhangi bir problem yok dimi? mesela bende arada hafif cızırtı oluyordu çok uğraştım sonra farkettim ki bilgisayar kaynaklı bir olay