Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda popülerliğini arttıran spor simülasyon oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Tenis tutkunları için yakın zamanda güzel bir oyun sunan Big Ben ekibi, AO Tennis 2 ile oyuncuların karşısına çıktı. Geniş tenis oyuncu kadrosuyla şaşırtan oyunun sistem gereksinimleri belli oldu. Açıklanan sistem gereksinimlerine bakacak olursak, oyun pek fazla yüksek bir sistem istemediğini söyleyebiliriz.MİNİMUM:- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir- İşletim Sistemi: Windows 7 x64- İşlemci: Intel Core i3-3210 / AMD Athlon II X4 555- Bellek: 4 GB RAM- Ekran Kartı: Radeon HD 6670 veya NVIDIA Geforce GT710 2GB Memory- DirectX: Sürüm 11- Depolama: 15 GB kullanılabilir alanÖNERİLEN:- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir- İşletim Sistemi: Windows 10 x64- İşlemci: Intel Core i5-4200 / AMD Phenom II X4 970- Bellek: 8 GB RAM- Ekran Kartı: AMD Radeon R9 390X veya NVIDIA GeForce GTX 970 4GB Memory- DirectX: Sürüm 11- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı- Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.