Bu konuda sizlere Age Of Empires 3 sistem gereksinimleri, Age Of Empires 3 kaç gb, Age Of Empires 3 nasıl bir oyun gibi konularda bilgi vermeye çalışacağım.
Age Of Empires 3 Hakkında
Age of Empires 3, gerçek zamanlı strateji türünde bir video oyunudur. Oyuncular, farklı medeniyetleri temsil eden uluslar arasından seçim yapabilir ve imparatorluklarını kurmak için mücadele ederler. Oyuncuların kaynakları toplaması, askerleri eğitmesi, teknolojileri araştırması ve düşmanlarına karşı savaşması gerekiyor. Oyun, yüzyıllar boyunca ilerleyen zaman diliminde geçiyor ve oyuncular, çağ değiştirdikçe daha gelişmiş üniteler ve teknolojiler elde ederler.
Ayrıca Age of Empires 3, farklı oyun modları sunar, örneğin kampanyalar, çok oyunculu modlar ve tekli oyuncu senaryoları gibi. Oyun aynı zamanda grafikleri, animasyonları ve oynanışı ile beğeni kazanmıştır.
Age Of Empires 3 Sistem Gereksinimleri
Age Of Empires 3 Kaç GB?
Age of Empires 3 oyunu, kurulum dosyaları ve yüklemeler için yaklaşık 42 GB boş depolama alanı gerektirir. Ancak, oyuna eklenen DLC'ler veya genişleme paketleri de dahil olmak üzere, toplam boyut daha büyük olabilir. Ayrıca, oyunun sistem gereksinimleri ile uyumlu bir bilgisayar da gereklidir.
Age Of Empires 3 Fiyatı Ne Kadar?
Age Of Empires 3 oyunu steam üzerinden baktığımızda 200 TL gibi bir fiyatı var. Ben bu konuyu yazarken %75 indirimle 50 TL ye satılıyordu. Siz de indirimleri kovalayarak uygun fiyattan alabilirsiniz.
Age Of Empires 3 Hakkında
Age of Empires 3, gerçek zamanlı strateji türünde bir video oyunudur. Oyuncular, farklı medeniyetleri temsil eden uluslar arasından seçim yapabilir ve imparatorluklarını kurmak için mücadele ederler. Oyuncuların kaynakları toplaması, askerleri eğitmesi, teknolojileri araştırması ve düşmanlarına karşı savaşması gerekiyor. Oyun, yüzyıllar boyunca ilerleyen zaman diliminde geçiyor ve oyuncular, çağ değiştirdikçe daha gelişmiş üniteler ve teknolojiler elde ederler.
Ayrıca Age of Empires 3, farklı oyun modları sunar, örneğin kampanyalar, çok oyunculu modlar ve tekli oyuncu senaryoları gibi. Oyun aynı zamanda grafikleri, animasyonları ve oynanışı ile beğeni kazanmıştır.
Age Of Empires 3 Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 version 18362.0 or higher
- İşlemci: Intel i3-2105 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 973 with an average CPU Passmark score of 1830 or better
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GT 430, Radeon HD 5570, or Intel HD 4400 with an average Passmark G3D Mark of 570 or better @720p
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: 2 GB VRAM
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 version 18362.0 or higher
- İşlemci: Intel i5-3300 @ 3.0GHz or AMD FX-8350 or equivalent with an average CPU Passmark score of 4100 or better
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 980 or Radeon R9 Fury or equivalent with an average Passmark G3D Mark of 9500 or better @1080p
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: 4 GB VRAM
Age Of Empires 3 Kaç GB?
Age of Empires 3 oyunu, kurulum dosyaları ve yüklemeler için yaklaşık 42 GB boş depolama alanı gerektirir. Ancak, oyuna eklenen DLC'ler veya genişleme paketleri de dahil olmak üzere, toplam boyut daha büyük olabilir. Ayrıca, oyunun sistem gereksinimleri ile uyumlu bir bilgisayar da gereklidir.
Age Of Empires 3 Fiyatı Ne Kadar?
Age Of Empires 3 oyunu steam üzerinden baktığımızda 200 TL gibi bir fiyatı var. Ben bu konuyu yazarken %75 indirimle 50 TL ye satılıyordu. Siz de indirimleri kovalayarak uygun fiyattan alabilirsiniz.