9-16 Temmuz Epic Games Ücretsiz Oyunları Belli Oldu | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

9-16 Temmuz Epic Games Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Epic Games Store, oyuncuların uzun süredir alışkanlık haline getirdiği haftalık ücretsiz oyun kampanyasını sürdürüyor. Her hafta farklı yapımları ücretsiz olarak sunan platform, bu kez toplam değeri yaklaşık 658 TL olan iki oyunu oyuncularla buluşturdu.

Bu haftanın ücretsiz oyunları arasında yer alan Tattoo Tycoon ve Nova Lands, 16 Temmuz tarihine kadar hiçbir ücret ödemeden Epic Games hesabınıza eklenebiliyor. Kampanya süresi içerisinde oyunları kütüphanenize eklemeniz yeterli. Bir kez ekledikten sonra ise kalıcı olarak sizin oluyor.

Tattoo Tycoon Ücretsiz Oldu​

Bu haftanın dikkat çeken yapımlarından biri olan Tattoo Tycoon, işletme ve simülasyon türünü seven oyunculara hitap ediyor.

Oyunda küçük bir dövme stüdyosu açarak kariyerinize başlıyor, zamanla müşteri kitlenizi büyütüyor ve şehrin farklı bölgelerinde yeni şubeler açabiliyorsunuz. Her müşterinin farklı istekleri bulunurken, doğru tasarımları seçmek ve işletmenizi kârlı hale getirmek tamamen sizin yönetiminize bırakılıyor.

Tattoo Tycoon'da Sizi Neler Bekliyor?​

• Kendi dövme stüdyonuzu kurup geliştirebilirsiniz.
  • İlginç müşteri taleplerini karşılayarak yeni tasarımlar oluşturabilirsiniz.
  • İşletmenizi büyütüp farklı bölgelerde yeni şubeler açabilirsiniz.
  • Yönetim ve simülasyon mekaniklerini bir arada deneyimleyebilirsiniz.

Nova Lands de Kampanya Kapsamında​

Bu haftanın ikinci ücretsiz oyunu ise Nova Lands oldu.

Kaynak toplama, fabrika kurma ve keşif mekaniklerini başarılı şekilde harmanlayan oyun, otomasyon severlerin ilgisini çekebilecek yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Oyuncular keşfedilmemiş adalarda yeni kaynaklar bulurken üretim tesislerini geliştiriyor, robotlardan yardım alıyor ve üretim ağlarını giderek büyütüyor.

Hem rahat oynanışı hem de sürekli ilerleme hissi sunan Nova Lands, özellikle otomasyon ve hayatta kalma türlerini seven oyuncular için keyifli bir deneyim sunuyor.

Nova Lands'in Öne Çıkan Özellikleri​

• Fabrika kurma ve otomasyon sistemi
  • Yeni adaları keşfetme imkânı
  • Kaynak toplama ve üretim zinciri oluşturma
  • Düşman yaratıklarla mücadele
  • Genişletilebilir üs ve teknolojik geliştirmeler

Epic Games Ücretsiz Oyunları Nasıl Alınır?​

Epic Games Store üzerinden ücretsiz dağıtılan oyunları almak oldukça kolaydır.

1. Epic Games hesabınıza giriş yapın.
  2. Haftanın ücretsiz oyunları sayfasını açın.
  3. Oyunları sepete ekleyin.
  4. Satın alma işlemini 0 TL olarak tamamlayın.
  5. Oyunlar kalıcı olarak oyun kütüphanenize eklensin.
Bu işlemleri 16 Temmuz tarihine kadar tamamlamanız gerekiyor. Kampanya sona erdiğinde oyunlar yeniden ücretli satışa sunulacak.

Epic Games Neden Her Hafta Ücretsiz Oyun Veriyor?​

Epic Games, düzenli ücretsiz oyun kampanyalarıyla kullanıcı sayısını artırmayı ve oyuncuları kendi platformunda tutmayı hedefliyor. Özellikle son yıllarda dağıtılan yüksek bütçeli yapımlar sayesinde milyonlarca yeni kullanıcı kazanan şirket, bu stratejisini aralıksız sürdürüyor.

Her hafta farklı türlerde oyunların ücretsiz verilmesi sayesinde hem bağımsız yapımlar daha geniş kitlelere ulaşıyor hem de oyuncular farklı deneyimler yaşama fırsatı elde ediyor.

Bu hafta Epic Games Store kullanıcılarını yine güzel bir fırsat bekliyor. İşletme simülasyonlarını sevenler için Tattoo Tycoon, otomasyon ve keşif odaklı oyunlardan hoşlananlar için ise Nova Lands oldukça keyifli seçenekler arasında yer alıyor.

Eğer henüz kütüphanenize eklemediyseniz, 16 Temmuz tarihine kadar bu iki oyunu ücretsiz olarak hesabınıza eklemeyi unutmayın.

Deadly

Seviye 9
Üye
Tattoo Tycoon'u hiç duymamıştım, deneyebilirim.

RubaN

Seviye 10
Üye
Nova Lands tam Factorio ile Forager karışımı gibi duruyor.

RomanuL

Seviye 5
Üye
Bir haftadır AAA oyun bekleyenler yine hayal kırıklığı yaşayacak galiba.