YouTube Shorts İzlenmeleri Neden Aniden Düştü? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
AlbaMt2   Reklam Alanı

YouTube Shorts İzlenmeleri Neden Aniden Düştü?

Jungle41

Seviye 8
Üye
YouTube Shorts videolarım uzun süredir 2 bin – 5 bin bandında izleniyordu ancak son birkaç gündür attığım videolar 50–100 izlenmede kalmaya başladı. Herhangi bir kural ihlali ya da içerik değişikliği yapmadım. Bu ani düşüşün sebebi ne olabilir, benzer durumu yaşayan var mı?

Rhuben

Seviye 6
Üye
Küçük ya da orta ölçekli kanallarda bu tarz iniş çıkışlar çok normal. Shorts algoritması bazen videoyu öne çıkarmıyor, tamamen şansa da bağlı olabiliyor.

CieL

Seviye 9
Üye
Küçük ya da orta ölçekli kanallarda bu tarz iniş çıkışlar çok normal. Shorts algoritması bazen videoyu öne çıkarmıyor, tamamen şansa da bağlı olabiliyor.
Aynen katılıyorum. Benim de bazı videolarım 10K’yı geçerken bazıları 200’de kalıyor. Aynı içerik, aynı tarz

SancakBey

Seviye 9
Üye
Bende de son 1 haftadır ciddi bir düşüş var. Önceden attığım her Shorts en az 1-2K görüyordu, şimdi 100’ü zor geçiyor.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
İçerik kalitesi kadar ilk 1-2 saniye çok önemli. Eğer izleyici hemen kaydırıyorsa video direkt gömülüyor.

RomanuL

Seviye 5
Üye
Ben çözüm olarak paylaşım saatlerini değiştirdim, biraz toparladı gibi oldu. Özellikle akşam saatleri daha iyi performans veriyor.

MeLody

Seviye 9
Üye
Aylık ortalama 30 milyon izlenen bir kanalım var, ona rağmen bazı günler Shorts toplamı 300-400 binlerde kalıyor. Moral bozmaya gerek yok.

BlackLord

Seviye 4
Üye
YouTube bazen eski videoları tekrar öne çıkarıyor, yenileri geri planda kalabiliyor. Sabırlı olmak lazım.