Xbox Series X Lansmanından Önce, Gears 5 İçerik Elde Etme Sistemi | Gamesfrm.com
 

Xbox Series X Lansmanından Önce, Gears 5 İçerik Elde Etme Sistemi

Rosley

Seviye 3
Üye
Katılım
9 Tem 2020
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
Gears 5, yakın zamanda içerik elde sistemini tamamen değiştirmeye hazırlanıyor.

"Gears 5'in geliştiricileri, oyunda yeni içeriğin kilidini nasıl açacağınız konusunda büyük bir değişiklik yaptı ve bu güncelleme Xbox Seried X'de oynanabilir hale gelmeden sadece birkaç ay önce yayınlanacak.
Yeni Operasyon 4 güncellemesi sayesinde, Gears 5 "Tamamen yenilenen" yeni içeriklerin kilidinin nasıl açılacağına dair yeni detaylar geldi ve konuyla ilgili yeni bir blog yazısı yayınlandı. Stüdyo, "hurda" ve "tedarik" olarak adlandırılan unsurları içeren önceki sistemin çok karmaşık olduğunu ve bazı durumlarda gerçekte istediğiniz içeriği elde etmenize izin vermediğini kabul etti.


Bu iki öğe, yeni karakterlerin kilidini açığtınız Totem sistemi ile birlikte daha akıcı bir sistem için Gears 5'ten kaldırıldı.
The Coalition, "Karakterler, bu karakterle ilişkilendirilmiş herhangi bir karakter kaplaması elde ettiğinde artık kilidi açılacak; bu nedenle Tur'u veya mağaza aracılığıyla "temel" sürümü oynayarak bir Dom kaplamasını alıp almadığınızı hemen görebilirsiniz.
Ekip yarıca oyuna Gears Paraları adı verilen yeni bir oyun içi para birimi getirdi. Bu jetonlar oyun oynayarak açılır ve mağazadaki "hemen hemen her eşyaya harcanabilir". Bu arada PvE oyuncuları, beceri kartlarını yükseltmek için Paraları kullanabilir. Ancak, Esports paketleri gibi öğelerin kilidi Gears Paraları aracılığıyla elde edilemez.
Gears Paraları, gerçek parayla değil, sadece oyundaki başarılarla elde edilebilir. Ekip, daha fazla paranın kilidini açmanın en hızlı ve basit yolunun, Gears 5'in ilerleme sistemi olan Görev Turu'ndan geçerek olduğunu söyledi.
Tour of Duty'te en üst seviyeye ulaşan oyuncular yeni bir "Efsaneler" sıralaması alacaklar. Bu duruma ulaşacak kadar başarılıysanız, Gears Paralarının kilidini açmaya devam edebilirsiniz.
Son olarak, Gears 5 kalıcı bir malzeme koleksiyonu içeren yeni bir mağaza sunuyor. Her hafta mağazaya yeni içerik gelecek ve ilk olarak, yeni eşyalar yalnızca oyun yoluyla kazanılabilen başka bir para birimi olan Iron'ı harcayarak yapabilir.
Önümüzdeki günlerde, Gears 5 Xbox Series X'i destekleyecek şekilde güncellenecek. Oyun 120fps'ye kadar fare hızlarıyla yeni nesil konsolda daha iyi görünecek ve daha hızlı çalışacak.
 
Üst