WoM 2 PVM HARD 1-105 | Gamesfrm.com

WoM 2 PVM HARD 1-105

Rodney

Seviye 1
Üye

Sunucunun Web Sitesi: https://global.wom2.com

Efsane Asla Bitmez!

Metin2’nin klasik ruhunu modern dokunuşlarla birleştiren, uzun vadeli ve istikrarlı bir oyun deneyimi sunan Kalıcı Sunucumuz ile tanışın. Burada karakterinizi sabırla geliştirirken, unutulmaz dostluklar kurabilir ve her biri strateji gerektiren zorlu mücadelelerle yüzleşebilirsiniz.

Neden WoM2 oynamalısın ?

• Uzun Vadeli Bir Yolculuk: Sunucu kısa süreli etkinliklerden ziyade sürdürülebilir bir macera arayanlar için tasarlandı.​

• Dengeli Ekonomi ve Oyun: Tüm oyuncular için adil ve ödüllendirici bir deneyim.​

• Klasik Deneyim: Metin2’nin köklerine sadık bir şekilde, sizi nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.​

• Topluluk Odaklı: Güçlü bir topluluk inşa ederek, oyuncuların sesine kulak veriyor.​

Ejderha Tanrısı’nın izniyle yeni efsaneler yazma zamanı! Bu kalıcı sunucuda sen de yerini al ve tarihe adını yazdır.

Maceraya katıl !
Birlikte güçlüyüz, birlikte efsaneyiz!

1.png

- International ve kendine has yapısıyla 2. yılına yaklaşan bir sunucudur.

- Çevrimdışı dükkan sistemi var.

- Battlepass mevcut.

- Çok dilli ve her milletten oyuncuya sahip bir sunucudur.

- EP için oylama ve nesne market eşyaları oyunda düşürülebilir.

- Uzun mücadeleler sonucu kapanma riskini ortadan kaldıran resmi bir yönetim.

- Level görevleri ve gerekli görevler mevcuttur.

- Oyun içerisinde sorun yaşadığınız her an yetkili birisine ulaşıp sorununuzu çözebiliyorsunuz.

- Official at görevi var.

- Eski günlerdeki gibi elde ettiğiniz her itemin oyun içerisinde ticareti var. Bunun yanında kendi sistemleriyle ticarete canlılık katılmıştır.

Rodney

Seviye 1
Üye
Serveri oynayan var mı? Oyun nasıl?
Serverin oyuncu sayısı gayet iyi fakat server o kadar iyi ki daha fazlasını hak ettiği için ben gönüllü olarak reklamını yapıyorum. Başta çok zor gelecek ama çok az şöyle 1-2 hafta dişini sıkıp farmlayıp pazar kurduğun zaman keyfine varıyorsun. Eğer zor bir sunucu arıyorsan diğer sunucularda vakit geçirme derim. Rüştünü ispatlamış bir sunucu biraz araştırdığında göreceksin.