RTX 4060 Ekran Kartı Sıcaklıkları Normal Mi? ETS 2'de 75 Dereceyi Görüyor | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları 4 Nisan 2025'te Açılacak Yeni Metin2 PVP Serverler!

RTX 4060 Ekran Kartı Sıcaklıkları Normal Mi? ETS 2'de 75 Dereceyi Görüyor

colle

Seviye 1
Üye
Yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayar mağazasından hazır sistem satın aldım. İçerisinde RTX 4060 ASUS Dual ekran kartı bulunuyor. Oyunlarda performansı genel olarak iyi ama Euro Truck Simulator 2 oynarken sıcaklık 75 derece civarına çıkıyor. Boşta ise genellikle 40 derece civarında seyrediyor. Bunu birkaç kişiye sordum, bazıları kartın kullanılmış olabileceğini söyledi, bazıları da bu sıcaklık değerlerinin normal olduğunu belirtti. Kartın herhangi bir performans sorunu yok ve sistemde her şey stabil çalışıyor. Bu sıcaklıklar sizce normal mi? RTX 4060 kullananlar kendi deneyimlerini paylaşabilir mi?

mnLy

Moderatör
Moderatör
Bu değerler gayet normal, RTX 4060 için 75 derece kesinlikle korkulacak bir sıcaklık değil. Eğer 85-90 dereceleri görseydin o zaman endişelenebilirdin.

Lynch

Moderatör
Moderatör
Sıcaklıklar gayet normal, endişelenme. Ben de RTX 4060 kullanıyorum ve çoğu oyunda 70-75 derece arasında çalışıyor. Termal tasarımı iyi olan kartlar zaten bu sıcaklıklara dayanıklı.