PS5 Slim mi, PS5 Pro mu? Hangisi Daha Mantıklı? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Rita2  
SoloMt2   Barbaros2

PS5 Slim mi, PS5 Pro mu? Hangisi Daha Mantıklı?

Jungle41

Seviye 8
Üye
Merhaba arkadaşlar, PS5 almak istiyorum ama kararsız kaldım. PS5 Slim Digital Versiyon ile PS5 Pro arasında ciddi farklar var mı? Grafik açısından çok bir fark olmadığını düşünüyorum ama uzun vadede hangisi daha iyi performans verir, sizce?

Agamemnon

Seviye 10
Üye
Eğer sadece oyun oynayacak ve performans konusunda çok takılmayacaksan, Slim yeterli olabilir. Ama eğer oyunların görselliği ve stabil FPS çok önemliyse, Pro kesinlikle daha iyi.

mnLy

Moderatör
Moderatör
Slim’in avantajı fiyat. Bütçeniz kısıtlıysa gerçekten çok iyi bir seçenek. Ama Pro’nun gücü de göz ardı edilemez.

BlackLord

Seviye 3
Üye
Pro'nun daha fazla VRR desteği ve daha stabil bir performansı var. Eğer PS5’in gelecekteki oyunlarının grafikleri seni etkiliyorsa, Pro’yu düşünmelisin.

TheEmre

Seviye 7
Üye
Ben geçen hafta Slim aldım ama hala Pro’yu düşünüyorum. Gerçekten Pro daha sessiz çalışıyor ve daha güçlü bir donanım sunuyor.

Rhuben

Seviye 6
Üye
Pro modelinin fiyat farkını hak ettiğini düşünüyorum. Özellikle oyunları 4K çözünürlükle daha akıcı oynayabilmek için Pro tercih edilebilir.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
Pro’nun soğutma sistemi de daha iyi. Eğer PS5 uzun saatler boyunca açık kalacaksa, Pro daha iyi bir seçenek olabilir.

CieL

Seviye 9
Üye
Ben Slim'i almayı planlıyorum çünkü daha kompakt ve hafif. Ama Pro'dan da vazgeçemeyenler için kesinlikle tercih edilebilir.

LazZiya

Seviye 5
Üye
Pro modelini alacak kadar bütçen varsa, kesinlikle tercih et. İleride oyunların daha da zorlayıcı hale gelmesi muhtemel, dolayısıyla daha güçlü bir konsola sahip olmak işine yarayacaktır.

Azrael

Seviye 9
Üye
Slim de iyi bir seçenek ama Pro daha geleceğe dönük bir yatırım. Oyunların daha yüksek çözünürlükle çalışması, VR desteği ve genel performans açısından Pro'nun üstünlükleri var.