LoL Şifre Değiştirme, Üye olma ve Şifre Sıfırlama Rehberi! | Gamesfrm.com
 

LoL Şifre Değiştirme, Üye olma ve Şifre Sıfırlama Rehberi!

Anka

Seviye 11
Üye
Katılım
8 May 2018
Mesajlar
573
Tepki puanı
68
League Of Legends oyunu son zamanlarda adından oldukça söz ettiren yüksek rekabete dayalı olan, tempolu ve heyecanlı rol yapma öğelerini bir araya getirmiş olan çevrim içi oyunlardandır. Bu oyunda iki farklı tasarımlı ve oynanışlı takımlar bulunmaktadır. Çeşitli savaş alanlarında ve farklı oyun modlarında sıkı bir mücadele edilmektedir. Sizler için hazırladığımız bu rehberde özellike LoL Şifre Değiştirme işlemine değineceğiz.

Ek olarak bilgi vermeyeliz ki, League Of Legends yani kısaltılışı ile LoL oyunu sık sık içeriğinin güncellenmesi ve canlı turnuvaları sayesinde oyuncuların sıkılmadan devam edecekleri oyunlar arasındadır.

LoL Üye Olma İşlemleri
Dünyada en çok oynanan bilgisayar oyunu unvanına sahip olan League Of Legends oyunu oyun sever hızını arttırmaya devam etmektedir. Kendisine özgü tasarımı ve yeteneklere sahip olan şampiyon seçenekleri sunarak oyuncuları uzun süre oyunda tutmayı başarmaktadır. Oyunun tüm seslendirmeleri ve metinleriyle Türkçe dil desteği olması oyuncu sayısını arttırmak için geçerli sebeplerden en önemlisidir. Bu oyunu oynamak için öncelikle kayıt olmalı ve ardından bilgisayarınıza yüklemelisiniz.

E-posta adresi ile kayıt olunan bu oyunun aynı zamanda mobil uygulaması da mevcuttur. Hem indirmesi hem de üye olunması oldukça kolay olan bu oyun adından uzun bir süre daha bahsettireceğe benzemektedir. Heyecanlı ve zevkli bir oyun olan League Of Legends genellikle bilgisayarda 1 GB boş alana ihtiyaç duymaktadır. Mobil uygulaması sayesinde de üye hesabına giriş yapılarak oyuna girmeden de arkadaşlar ile sohbet etmeyi mümkün kılmaktadır.

League of Legends Adım Adım Kayıt Aşaması
  1. LoL Kayıt Olma sayfasına giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekrana E-posta adresini giriniz.
  2. Bir sonraki sayfada karşınıza gelen bölümden doğrum tarihinizi gün, ay ve yıl şeklinde hatasız olarak girin.
  3. Üçüncü sayfada ise sizden Kullanıcı adı, şifre ve girdiğiniz şifreyi onaylamanız istenilecek. Bu bölümde girdiğiniz bilgilere çok dikkat edin. Oyun içerisinde gözüken adınızı daha sonra ayarlayacaksınız.
  4. Dördüncü sayfada ise eğer bilgisayarınızda yüklü değilse, indirme bölümünden gerekli dosyaları temin edebileceksiniz.
Not: Kayıt olduktan sonra hesabınız ile giriş yapıp, ayarlar bölümüne giriş yapın. Ardından bu bölümdeyken hesabınıza ait e-posta adresinize doğrulama bağlantısı gönderebilecek ve hesabınızı doğrulayabileceksiniz.

LoL Kayıt Aşaması Fotoğraf ile Anlatım
League-of-Legends-Kayit-Olma-Birinci-Adim
1. Adım
League-of-Legends-Kayit-Olma-İkinci-Adim
2. Adım
League-of-Legends-Kayit-Olma-Ücüncü-Adim
3. Adım
League-of-Legends-Kayit-Olma-Son-Adim
4. Adım
LoL Şifre Değiştirme
Online olarak oyun oynayan kişiler çoğu zaman şifre değiştirmeye gereksinim duymaktadırlar. LoL şifre değiştirme işlemi genellikle oyun çarlarının korunması için yapılmaktadır. Ancak oyunda ekstra güvenlik önlemleri bulunmakta ve nitekim oyuncular hesapları ile ilgili ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalmamaktadır. League of Legends şifre değiştirme işlemi farklı yöntemlerle gerçekleştirilebilmektedir.

Her oyuncu oyunda şifre değiştirme gereksinimi hissetmektedir. Son derecede mantıklı olan işlemler hesabın daha uzun süre güvence altında kalmasına sebep olmaktadır. Ayrıca oyun içerisinde herhangi bir hile yapılmasına müsaade edilmemesi de mail değiştirme konusu için önlem almayı gerektirmektedir.

LoL Şifre Değiştirme Aşaması
  1. League of Legends resmi sitesine giriş yaparak sağ üst köşede yer alan “Giriş” butonuna tıklayınız.
  2. Karşınıza gelen sayfadan “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bölümlerini doldurarak “Giriş Yap” butonuna tıklayınız.
  3. Yine sağ üst köşede yer alan “HESABIM” adlı menüden “AYARLAR” adresine tıklayınız.
  4. “AYARLAR” bölümüne tıkladıktan sonra sizden yeniden hesabınıza ait şifrenizi girmeniz istenilecektir. Bu bölümde şifrenizi yazarak “Onayla” butonuna tıklayınız.
  5. Girdiğiniz “HESAP” bölümünden sansürlü bir şekilde gördüğünüz “ŞİFRE” alanın yanında bulunan kalem işaretine tıklayın.
  6. Son olarak “MEVCUT ŞİFRE” bölümüne eski şifrenizi, “YENİ ŞİFRE” ve “YENİ ŞİFREYİ TEKRARLA” alanlarına ise kullanmak istediğiniz şifreyi yazmanız gerekmektedir. Yeni şifrenizi girdikten sonra “Gönder” butonuna basmanız yeterlidir.
LoL Şifre Değiştirme Aşaması Fotoğraflar ile Anlatım
League-of-Legends-Sifre-Degistirme-Birinci-Adim
1. Adım
League-of-Legends-Sifre-Degistirme-İkinci-Adim
2. Adım
League-Of-Legends-Sifre-Degistirme-Ücüncü-Adim
3. Adım
League-Of-Legends-Sifre-Degistirme-Dördüncü-Adim
4. Adım
League-Of-Legends-Sifre-Degistirme-Son-Adim
5. Adım
Şifre Değiştirirken Karşılaşılabilecek Hatalar
League Of Legends oyununda şifre değişikliğinde çeşitli küçük problemler yaşanabilmektedir. Lol şifre değiştirme işlemi sırasında şifrenin zayıf belirlenmesi alınabilecek hatalardandır. En az 8 en çok 30 karakter şifre oluşturulabilmektedir. Aynı zamanda şifrede terimler arasında boşluk olması da diğer bir hata nedenidir. Şifrelerin eşleşmemesi de diğer bir hata çeşididir.

LoL Şifre Sıfırlama İşlemleri
İlk adım olarak “şifremi unuttum” seçeneği seçilmelidir. Ardından yeni bir şifre oluşturulmalıdır. Sıkıntı yaşanması çok nadir olan bu yöntemle şifre sıfırlanmaktadır. Ancak herhangi bir problem çıkması durumunda destek bölümünden de yardım alınabilmektedir. Destek ekibi ile iletişime geçmek, şifre değişikliği ile ilgili daha net bilgilere ulaşılmasını sağlayacaktır. Kısa sürede destek ekibinin cevabıyla şifre değişikliği ile ilgili net bilgiye ulaşmak böylece daha kolay olmaktadır.

Sırasıyla League of Legends Şifre Sıfırlama işleminde;

  • League Of Legends ana sayfasındaki giriş butonuna tıklanmalıdır.
  • Ardından şifreni mi unuttun seçeneği seçilmelidir.
  • Buradan sonra hesabın bulunduğu bölge seçilmeli ve kullanıcı adı girilmelidir.
  • Kullanıcı adının yanlış ya da eksik girilmesi şifre sıfırlamayı engelleyecektir. Dolayısıyla kullanıcı adının doğru girildiğine emin olunmalıdır.
  • Bu işlemler tamamlandıktan sonra kişinin e posta adresine şifre sıfırlama bağlantısı gelmektedir. Ardından oyuna kayıt olurken kullanılan e posta adresine gidilmeli ve bağlantıya tıklanmalıdır.
  • Gelen e mail içerisinde doğru yönlendirme yapılmaktadır.
  • Ancak dikkat edilmesi gereken nokta ise gelen e mail sadece 24 saat geçerli olmaktadır. Bunların yanı sıra kişi şifresini sıfırlama talebinde bulunmadan e mail alıyorsa böyle bir durumu dikkate almaması gerekmektedir. Çünkü birçok kullanıcı yanlışlıkla kullanıcı ismini hatalı girebilmektedir.
Tüm bu iki yöntem denendikten sonra doğru şekilde işlemler yapılmışsa tıklanan linkten sonra “Yeni ve Güvenli Şifre Oluştur” seçeneği ekranda belirecektir. Ardından yeni şifre açılacak olan kutucuğa girilecek ve “Şifreni Başarı ile Değiştirdin” uyarısı gelecektir. Artık yapılması gereken de oyuna yeni şifre kullanarak giriş yapmak olmaktadır. Aynı zamanda açılmış olan ekran şifresini değiştiren kişiyi oyunun ana sayfasına yönlendirmekte ve oyuna tekrar giriş yapılmasını sağlamaktadır.
 
Üst