Hawk Fame Modeli Hakkında Görüşleriniz? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Rita2  
SoloMt2   Barbaros2

Hawk Fame Modeli Hakkında Görüşleriniz?

Koray995

Seviye 7
Üye
Selam arkadaşlar,
Uzun süredir bir çalışma koltuğu bakıyorum ve Hawk’ın Fame modelini oldukça fazla görmeye başladım. Kullanan ya da yakından deneyimleyen varsa yorumlarını merak ediyorum.

Enny

Seviye 11
Üye
Hawk kötü değil ama seçenek çoğaldı. Fame’e bakıyorsan bir de Zio modellerini incele derim. Fiyat/performans dengesi güzel.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Bende Fame var, 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Özellikle uzun oturumlarda sırt desteğini başarılı buldum. Kumaşı da kolay kolay terletmiyor.

Deadly

Seviye 8
Üye
Ben kısa süre kullanmış biri olarak pek önermem. Hawk’ın bu fiyat aralığındaki çoğu modelinde sert sünger problemi var, Fame’de de hissettim. Alternatif olarak XDrive 15li Plus daha dengeli geliyor bana.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Ben kısa süre kullanmış biri olarak pek önermem. Hawk’ın bu fiyat aralığındaki çoğu modelinde sert sünger problemi var, Fame’de de hissettim. Alternatif olarak XDrive 15li Plus daha dengeli geliyor bana.
Tam tersi deneyimim var. Fame’in ametist renk kumaşlı olanını yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, aşırı memnunum. Tek eksi yanı bel yastığının biraz sert olması. Onun dışında gıcırtı, sallanma gibi hiçbir sorun yaşamadım.

TheEmre

Seviye 8
Üye
Malzeme kalitesi iyi ama oturma kısmı bana sert geldi. Günün 8 saatini bilgisayar başında geçiren biriysen biraz daha yumuşak süngerli bir modele bakmanı öneririm.