Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu [1 - 8 Temmuz 2021] | Gamesfrm.com
 

Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunu [1 - 8 Temmuz 2021]

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
Epic Games geçtiğimiz yıldan itibaren her hafta düzenli olarak 1 yada 2 oyunu ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkartıyorlar. Bu oyunlar çok farklı tür oyunlar veya eski tarz oyunlar olarak her hafta tekrar bizlerle. Epic Games' in yeni ücretsiz oyunu aşağıda yer almaktadır.

capsule_616x353.jpg


Bu hafta 1 - 8 Temmuz 2021 tarihleri arasında Epic Games Store ücretsiz olarak sahip olacağınız oyun; The Spectrum Retreat

The Spectrum Retreat

The penrose otelinde el değmemiş ve esrarengiz olan bu otelde ustaca düzenlenmiş renk kodlarından yapılmış olan bulmacaları çözerek oteli keşfet ve oradan çık.

The Spectrum Retreat sistem gereksinimleri bakımdan incelediğimizde 8GB boş alan, minimum 4 GB önerilen 8 Gb Ram ile oyundaki bulmacaları çözmeye hazırsın demektir. Daha Fazlası için The Spectrum Retreat sistem gereksinimleri konumuzu ziyaret edebilirsiniz.

C5GHh.png


Bu oyunların yanında haftaya yani 8 - 15 Temmuz 2021 tarihleri arasında Epic Games ücretsiz olarak sunacağı oyun; Bridge Constructor The Walking Dead ve Ironcast

The Spectrum Retreat' a sahip olmak için 8 Temmuz 2021 saat 17.59' a kadar ücretsiz sahip olabiliriniz. Oyunu indirmeyecekseniz bile kütüphanenize eklemeyi unutmayın!!!

Kütüphaneye eklemek için tıklayın.

 
Üst