1907 Fenerbahçe Espor, Galakticos karşısına Bolulu ile çıkacak | Gamesfrm.com
 

1907 Fenerbahçe Espor, Galakticos karşısına Bolulu ile çıkacak

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
3,895
Tepki puanı
221
Konum
Diyarbakır
Bolulu.jpg


Geçtiğimiz hafta alt koridorda Luger-Hades ikilisini oynatan 1907 Fenerbahçe Espor, yarın oynanacak Galakticos maçına Luger yerine Bolulu ile çıkacak.
Kış Mevsimi’ne kıyasla daha sönük bir performans gösteren 1907 Fenerbahçe Espor son haftalarda Vadi’ye inen beşlide değişiklikler yaptı. Untara ve Wiz’in sabit kaldığı kadroda Blue, Bolulu, Luger ve Hades pozisyon ve takım değişti. Geçtiğimiz hafta VFŞL’de Luger’i oynayan ekip Bolulu’yu akademide kullandı. Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre bir kez daha değişiklik yapan 1907 FB, yarın oynanacak Galakticos maçına Bolulu ile çıkma kararı aldı.
Özellikle MSI Ön Elemeleri’nde harika bir performans gösteren Bolulu, bu mevsime de iyi bir başlangıç yaptı. Kirei’nin yokluğunda takıma liderlik eden oyuncu taraftardan büyük destek gördü. Genç oyuncunun bu performansı mevsimin başında 1907 Fenerbahçe Espor adına bir hayli önemliydi. Hem orta hem de alt koridorda oynayabilen Bolulu, takımın esneklik konusunda çok işine yaradı.
Avrupa’da G2’nun kullandığı bu taktiği ülkemizde uygulayan 1907 Fenerbahçe Espor son zamanlarda başarılı sonuçlar alamadı. Bu da taraftarların tepki göstermesine neden oldu. Özellikle geçen hafta Bolulu’nun yedeğe çekilmesi birçok 1907 Fenerbahçe Espor hayranını kızdırdı. Takımın geçen hafta kaybettiği maçlardan sonra alt koridorda yeniden Bolulu-Hades ikilisine gitmesi ise desteklendi. Takımın bu arada yaptığı antrenmanlardan edindiği sonuçlar ve genç oyuncunun bireysel performansının bu kararda etkili olduğunu söyleyebiliriz.
Bakalım 1907 Fenerbahçe Espor yarın nasıl bi performans sergileyecek?
 
Üst