Carrier Command 2 Çıkış Tarihi Açıklandı | Gamesfrm.com
 

Carrier Command 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
MicroProse' den sevindirici bir haber geldi, strateji oyunları kategorisinden olan Carrier Comond 2' nin çıkış tarihi açıklandı. Detaylar...

header.jpg


Carrier Commond 2 Çıkış Tarihi Açıklandı!!!

Carrier Commond 2 10 Ağustos 2021 tarihin de piyasaya çıkış yapacak ve yanında ek olarak VR versiyonu da yer alacağı söylendi.

Oyunda oyuncuların yer aldığı bir uçak gemisini komuta ettiği ve geminin karargahında tüm araçları yönettiğini görmekteyiz. Carrier Commond 2' nin geliştiricisi olan Geometa, kendi konseptini korumaya devam etmektedir. Bu şekli ile oyunu 3 boyutunu en güzel şekilde karşımıza getiriyor. Bu sefer tekli ve çok oyunculu seçeneklerini de karşımıza getiriyor. Çevrenizde yer alan gezegenlere araçlar göndererek keşifler yapabilirsiniz.

Geliştiriciliği üstlenen Geometa, Steamde ki VR desteği için şunları söylerdi; "VR başlangıçta yol haritamız olmasa, oyun içindeki diegetik ara yüzlerin gerçek anlamı, VR' yi Carrier Commond' a tanıtmayı çok kolaylaştırdı." dedi. Bu versiyonu oyunu alan herkes için ücretsiz bir şekilde sunulacağı söylendi.


Carrier Commond 2 Trailer

 
Üst