Glitchpunk Erken Erişim Tarihi | PC | Gamesfrm.com
 

Glitchpunk Erken Erişim Tarihi | PC

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
Glitchpunk’ un yayıncı olan Daedalic Entertainment ve oyunun geliştirci firması Dark Lord, Glitchpunk’ un PC için geleceğini oyunculara duyurdu.

Grand Theft Auto 2 yani Gta 2’ nin neonlanmış şekli gibi oyun üsten görünümlü aksiyon/macera oyunudur.

Glitchpunk’ ta amacınız android bir kelle avcısının rolünü üstlenerek kelle avlamaktır. Kendi proglamanıza karşı gelmesini sağlayan bir yeteneğiniz var. Sizin bu yeteneğine verilen isimde “Glitch” tir. Oyunda karşınıza gelecek olan çetelere, acımasız hükümetlere, kötü polislere ve büyük şirketlere karşı durarak ayakta kalmaya çalışacaksınız. Bu demek oluyor ki birçok savaş sahnesi aksiyon/ macera seni bekliyor olacak.

Glitchpunk’ un bir birinden farklı sonları olan oyun yapısının içerisinde birden fazla konuyu ele alarak olgun hikayeler ortaya çıkmıştır. Her bir hikaye kendine özgü olacak şekilde iyi tasarlanmıştır. Her hikayede farklı görevler sizleri bekliyor olacak. Farklı kültürlerden 12 Çeteden oluşan oyunda, ABD’ den Rusya’ ya, Cyberpunk ve Sovyet olmak üzere 4 farklı şehir seçeneği de yer almaktadır. Araç ve silahlara bakacak olursak oyunda bir birinden farklı çeşitlerde silah ve arabalar bulunmaktadır.

header.jpg


2021’ in 2. Çeyreğinde Glitchpunk’ un erken erişim olarak piyasa çıkması beklenmektedir. 3 – 9 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Steam Oyun Festivali kapsamında oyunculara Glitchpunk’ un demosu yayınlanacaktır.

Glitchpunk Steam adresi için Tıklayın.

Glitchpunk Sistem gereksinimleri henüz belirtilmemiştir. Takipte kalın konuyu güncelleyerek eklenecektir.

Glitchpunk Fragmanı;

 

VeGaS

Seviye 3
Üye
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
29
Tepki puanı
0
CyberPunk oyunu ile isimler benzer Gta 2' nin neon hali olmuş.

Ortaya karışık bişi olmuş bakalım nasıl olacak
 

Kunduz

Seviye 4
Üye
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
2
Güzel olsunda ortaya karışık olsun ?
 
Üst